"Bilo jednom u Holivudu" večeras u Gračanici

Najnoviji blokbaster jednog od najpopularnijih holivudskih reditelja Kventina Tarantina, "Bilo jednom u Holivudu" biće premijerno prikazano večeras u bioskopu u Gračanici.

Podeli ovaj članak sa:
  • Plakat za film

Jedan od najcenjenijih reditelja okupio je velika glumačka imena, pa je ovaj film bez konkurencije postao najiščekivnija letnja premijera.

Glavne likove tumače Leonardo Dikaprio, kao Dalton i Bred Pit u ulozi Klifa Buta. Pored njih, sjajnu glumačku postavu filma "Bilo jednom u Holivudu" popunjavaju Al Paćino, Margo Robi , kao i Tarantinovi omiljeni kaskaderi Kurt Rasel i Zoi Bel.

Daleke 1969. godine, jedan glumac i njegov kaskader odlučuju da potraže svoje mesto u gradu anđela, na najviše sanjanom mestu uspeha mladih i neostvarenih glumaca, u Holivudu. Rik Dalton, nekadašnja zvezda vestern serije i njegov dubler i najbolji prijatelj Klif But, veteran iz rata u Vijetnamu, dolaziće u različita iskušenja tokom vrhunca „hipijevske“ ere Holivuda. Dodatno iskušenje će se javiti kada za komšinicu dobije prelepu glumicu Šeron Tejt. Pored nje, kroz film će prodefilovati još neke stvarne ličnosti kao što su Roman Polanski, Stiv Makvin i Brus Li.

Film "Bilo jednom u Holivudu" će biti prikazan večeras od 21 sat u Domu kulture u Gračanici a cena ulaznice je 250 dnara.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane