Kosmet Fest u Kosovskoj Mitrovici 20. i 21.maja

Muzički festival Kosmet Fest  biće održan  20. i 21. maja u Kosovskoj Mitrovici.

Podeli ovaj članak sa:
  • Organizatori festivala (Foto Kontakt plus)

Na ovom muzičkom spektaklu u Kosovoskoj Mitrovici 20. maja nastupiće Kiki Lesendrić i Piloti i Tropiko bend, dok će 21. maja nastupiti Dženan Lončarević i Leksington bend.

Svi koncerti održaće se na na platou Srednje tehničke škole Mihajlo Petrović Alas. Prvi nastupi počeće od 18 časova.

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić rekao je na konferenciji za novinare da Kosovska Mitrovica potvrđuje da je administrativni centar okupljanja  Srba na KiM imajući u vidu da se ove nedelje  održavaju dve značajna kulturna događaja -  14. Jaž and blues North City fest  od 17-21.maja i prvi put Kosmet Fest .

Kako je dodao, lokalna samouprava je tu da pruži podršku svima koji rade na poboljšanju uslova života ovog grada kada su u pitanju kulturne i sve druge manifestacije.

Privremeni organ podržava oba događaja i finansira ih sa 400.000 dinara .

Nemanja Biševac, student prorektor prištinskog Univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici i član organizacionog Odbora Kosmet Festa rekao je između ostalog da očekuju preko 10 hiljada ljudi tokom oba festivalska dana.

“Izabrali smo neke od najpopularnijih izvođača na našoj muzičkoj sceni. Očekujemo da ćemo prirediti nesto do sada neviđeno mladima na KiM", rekao je on.

Kako je dodao, ovaj festival organizuju studentske organizacije - Studentski parlament Filozofskog fakulteta i Studentska unija fakulteta tehničkoh nauka, a ovim se pokazuje da naša saradnja sa Privremenim opštinskim organom i svim institucijama Srbije na KiM ide uzlaznom putanjom.

Lazar Stević, član organizacionog Odbora Kosmet Festa rekao je da su se zaista potrudili oko organizacije kako bi svima pokazali da Kosovska Mitrovica zaslužuje jedan ovakav događaj.

On je napomenuo da će na festivalu biti do sada neviđena bina na ovim prostorima, sa izvanrednim ozvučenjem i rasvetom.

Cena karata za oba festivalska dana  iznosi 500 dinara.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane