Vesti
Hronika

Zvečan: Sumnjiva smrt muškarca

Muškarac srpske nacionalnosti pronađen je bez znakova života u svom stanu u Zvečanu. Slučaj je okarakterisan kao sumnjiva smrt.
Zvečan: Sumnjiva smrt muškarca
Mali Zvečan (Foto Kontakt plus radio)

Telo je odlukom tužioca poslato na Institut za sudsku medicinu u Prištinu na obdukciju, rekao je za Kontakt Plus zamenik zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti.

Policijskoj stanici Zvečan juče je oko 7 sati i 25 minuta prijavljeno da je u stanu u naselju Mali Zvečan pronađeno beživotno telo lica L.S. (1943.), rekao je Hoti.

“Na lice mesta su izašle patrole, istražne jedinice i mrtvozornik koji je konstatovao smrt i zahtevao da se nad preminulim licem izvrši obdukcioni nalaz. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Prištinu i uzrok smrti će biti utvrđen nakon obdukcije”, rekao je Hoti.Ostale vesti

Apelacioni sud odbacio žalbe u slučaju Ivanovića
Apelacioni sud odbacio je žalbe na odbacivanje optužnice protiv dokaza u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. U žalbenoj najavi se navodi da su žalbe advokata odbijene kao neosnovane.
  • 11.05.2021
Kamenovana crkva u Vitini

Kancelarija za KiM u saopštenju dostavljenom medijima navodi da su "sinoć nepoznati počinioci kamenovali crkvu Svete Petke u Kosovskoj Vitini".

  • 10.05.2021
Preko 790 novčanih kazni zbog nepoštovanja anti-kovid mera
Zbog nepoštovanja mera za sprečavanje širenja koronavirusa, Kosovska Policija nastavila je sa kažnjavanjem fizičkih i pravnih lica.
  • 10.05.2021
Zubin Potok: Policiji prijavljena pucnjava, nema povređenih
Članovi "Kosovskog planinskog društva" prijavili su policiji da su danas, tokom planinarenja na području opštine Zubin Potok, začuli pucnje iz vatrenog oružja.
  • 09.05.2021
Kosovska Vlada prati tok iskopavanja u Kiževaku kod Raške
Vlada Kosova saopštila je da pomno prate nastavak iskopavanja navodne masovne grobnice u Kiževaku kod Raške.
  • 09.05.2021
Miroslav Lukić iz Velike Hoče: Uplašen sam, ali mora da se živi
Miroslav Lukić iz Velike Hoče napadnut je u sredu od strane trojice Albanaca nakon što je više puta policiji prijavljivao čobane koji svoju stoku vode na ispašu na srpska imanja u okolini Velike Hoče.
  • 07.05.2021