Vesti
Hronika

Zvečan: Pronađeno beživotno telo Srbina

U selu Žitkovac u opštini Zvečan pronađeno je beživotno telo Srbina. Sumnja se da je u pitanju samoubistvo.
Zvečan: Pronađeno beživotno telo Srbina
Zvečan (Foto arhiva Kim)

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti, izjavio je Radiju Kontakt Plus, da je Kosovska policija juče informisana o postojanju beživotnog tela u Žitkovcu.

Telo je pronađeno u kući žrtve, rekao je Hoti.

Policija sumnja, da je u pitanju samoubistvo, a slučaj je okarakterisan kao “sumnjiva smrt” kaže Hoti.

Beživotno telo Srbina poslato je na obdukciju, nakon čega će biti poznat tačan uzrok smrti, dodao je Hoti.

Radi se o Srbinu koji je imao 38 godina.Ostale vesti

Tužilaštvo u Mitrovici: Prikupljamo informacije o potencijalnom unosu vakcina na severu Kosova
Osnovno tužilaštvo u Mitrovici, saopštilo je danas da, u saradnji sa Kosovskom policijom, prikuplja informacije u vezi sa potencijalnim nezakonitim unosom antikovid vakcina na severu Kosova.
  • 20.01.2021
Izvršen pretres Doma zdravlja u Štrpcu u potrazi za  vakcinama protiv kovida-19
"Inspekcija prištinskog Ministarstva zdravlja praćena pripadnicima policije, danas je u Dom zdravlja u Štrpcu, koji deluje u okviru zdravstvenog sistema Republike Srbije, izvršila pretres tražeći vakcine protiv kovida-19”, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.
  • 20.01.2021
„Potrebne nove informacije u rasvetljavanju sudbine nestalih“
Predsednik Komisije za nestala lica Republike Srbije Veljko Odalović kaže da nedostaju nove informacije kako bi se napravio pomak u pronalaženju nestalih lica sa područja Kosova.
  • 19.01.2021
Arlov uputio pismo međunarodnim predstavnicima, zbog zabrane ulaska na Kosovo
Predsednik Odbora za pomoć Кosovu i Metohiji iz Banje Luke, humanista Milorad Arlov se putem svog advokata Dejana A. Vasića obratio međunarodnim predstavnicima na Кosovu radi prevazilaženja zabrane kosovske policije.
  • 19.01.2021
Preminuo dr Stevan Baljošević
Profesor dr Stevan Baljošević, poznati jugoslovenski i srpski infektolog, preminuo je u 82. godini posle duže i teške bolesti, javlja Kosovo onlajn.
  • 19.01.2021
Da li je
Ostaje trajna sramota, na celoj Srbiji, a pre svega na vlasti, zato što to gnusno ubistvo, sa očiglednom političkom pozadinom, nikada nije rasvetljeno do kraja, kaže za RTV Kim Borko Stefanović povodom tri godine od egzekucije Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici. Sve što je bilo do Srbije, uradila je, smatra Veljko Odalović.
  • 16.01.2021