Vesti
Hronika

Zvečan: Motociklista teško povređen

Muškarac N.D. teško je povređen juče na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić nakon što je izgubio kontrolu nad svojim motorom i sleteo sa puta.
Zvečan: Motociklista teško povređen
Zvečan (Foto arhiva Kim)

Motociklista je prvo prebačen u KBC u Kosovskoj Mitrovici, odakle je nakon urađene dijagnostike hitno transportovan u Klinički centar Kragujevac.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je za Kontakt Plus da je motociklista N.D. (1983.) teško povređen juče na magistralnom putu Kosovska Mitrovica– Leposavić, u blizini sela Lozište u opštini Zvečan, kada je izgubio kontrolu nad svojim motociklom i udario u obližnje brdo.

"U utorak, 13.juna oko 13:50 časova, na magistralnom putu M22 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao jedan motociklista motorom marke Jamaha. Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da je do nezgode došlo najverovatnije zbog neprilagođene brzine prilikom koje je vozač izgubio kontrolu i svojim motociklom udario u obližnje brdo" , rekao je Bojić.

On je dodao da je povređeni motociklista u besvesnom stanju prebačen u KBC Kosovska Mitrovica.

Zamenik direktora KBC Kosovska Mitrovica dr Zlatan Elek rekao je za Kontakt Plus da je povređeni motociklista juče dovežen na odeljenje hirurgije i nakon urađene dijagnostike hitno transportovan u Klinički centar Kragujevac.

"Pacijent N.D. star oko 30 godina juče u popodnevnim satima dovežen je na odeljenje hirurgije KBC u Kosovskoj Mitrovici sa teškim telesnim povredama glave, bez stanja svesti, u komatoznom stanju . Posle kratke dijagnostike odnosno urađenog skenera glave i grudnog koša hitno je transportovan u Kragujevac na odeljenje neurohirurgije", rekao je Elek.Ostale vesti

Policija uhapsila neke od demonstranata, pendrecima i na devojke

Policija je sinoć ispred Skupštine, kako je objavio KRIK, uhapsila neke od demonstranata koji su nakon što je protest završen, i dalje bili na stepenicama zgrade parlamenta.

  • 12.07.2020
“Vreme prolazi tragovi na duši ostaju večno”
Navršene su 22 godine od početka kidnapovanja Srba iz Retimlja kod Orahovca. Najpre je otet Jugoslav Kostić na imanju "Orvina" 10. jula 1998. godine. Tada je počela tragedija ove porodice. Sedam dana potom, 17. jula je iz Retimlja oteto još 14 Kostića, a stari Anđelкo je ubijen na кućnom pragu.
  • 11.07.2020
Policija razbija demonstracije u Beogradu
Policija je krenula ka demonstrantima nakon što je pristiglo pojačanje. Posle kamenovanja koje je trajalo više desetine minuta na pripadnike policije, oni su krenuli da razbijaju demonstracije u centru Beograda i ispred Skupštine Srbije.
  • 10.07.2020
Neredi u Beogradu, protesti i u drugim gradovima
Ispred Narodne skupštine u Beogradu okupilo se nekoliko hiljada ljudi, a tu je i grupa bliska bišem članu Dveri Srđanu Nogu, javlja reporter N1. Došlo je do incidenata, razbijeni su prozori na Skupštini, novinarima nije dozvoljeno da snimaju u blizini parlamenta.
  • 10.07.2020
Tači u ponedeljak u Hagu
Predsednik Кosova Hašim Tači će u ponedeljak otputovati u Hag. Poziv na razgovor usledio je nešto manje od 20 dana od obelodanjivanja još uvek nepotvrđene optužnice protiv njega i Кadrija Veseljija za ratne zločine, zločine protiv čovečnosti, progone, maltretiranja i ubistva skoro 100 ljudi.
  • 08.07.2020
Nakon protesta u Beogradu 20 povređenih, policija oko skupštine
Trinaest policajaca i sedam civila povređeno je tokom protesta posle najave ponovnog uvođenja policijskog sata u Beogradu u pokušaju da se zaustavi dalje širenje koronavirusa.
  • 08.07.2020