Vesti
Hronika

Zubin Potok: Uhapšen bivši policajac zbog tri krivična dela

Bivši policajac K.M. (1980) uhapšen je zbog tri krivična dela: zloupotreba službenog položaja, manipulacija dokazima i krađa, kazao je za RTV Kim portparol kosovske policije za region Sever Branislav Radović.
Zubin Potok: Uhapšen bivši policajac zbog tri krivična dela
Policijska stanica u Zubinom Potoku (Foto MUP Kosova)

Kako je ranije tokom dana izvestila Kosova Press, K.M. je uhapšen zbog dela koja je počinio “radeći na poziciji odgovornog službenika za prostoriju za dokaze u policijskoj stanici u Zubinom Potoku”.

Zbog počinjenih krivičnih dela u februaru ove godine, K.M. je juče (4. novembra) samovoljno došao u policijsku stanicu u Zubinom Potoku.

“Lice K.M, Srbin, je nakon dolaska lišeno slobode. On se sam javio za dela u slučaju koji je bio počinjen krajem februara meseca. Od strane Istražne jedinice Zubin Potok obavešten je državni tužilac za teška dela, kao i Policijski inspektorat Kosova, koji su preuzeli dalji rad na slučaju. K.M. je sproveden na 48 časovni pritvor u policijsku stanicu Mitrovica jug”, rekao je Branislav Radović.

On je naveo da je u ovom slučaju oštećena Policija Kosova. Nije mogao da iznese više detalja jer, kako je sam rekao, “ne meša se u istragu”.Ostale vesti

SAD uvele sankcije Radoičiću i Veselinoviću
Sjedinjene Američke Države objavile su nove sankcije pod kojim su, između ostalih, biznismeni s Kosova Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, javila je Nova.rs.
  • 08.12.2021
U Bošnjačkoj mahali postavljene zastave Albanije i UČK
U naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Кosovske Mitrovice, večeras su postavljene zastave Albanije i UČК, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
  • 06.12.2021
Preminuo Bob Dol
Bivši vođa republikanske većine u američkom Senatu i poslednji iz generacije iz Drugog svetskog rata koji je bio nominovan za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Bob Dol preminuo je juče u 98. godini.
  • 06.12.2021
Obijena crkva u Prilužju, polomljena kamera i odneta oprema

U Hramu Preobraženja Gospodnjeg u Prilužju, ranije ove nedelje, tj. između srede i četvrtka dogodila se teška krađa. 

  • 05.12.2021
Napadi na novinare tokom protesta

Uoči i tokom današnjih protesta građana, novinari širom Srbije zastrašivani su, napadani ili ometani dok su izveštavali.

  • 04.12.2021
Zatvoreno osam lokala na Kosovu zbog sumnje da se bave trgovinom ljudima
Uprava za istragu trgovine ljudima kosovske policije je, u saradnji sa drugim nadležnim organima, prethodnih dana izvršila je kontrolu 43 lokala na Kosovu, a osam je zatvorila zbog nedostatka odgovarajuće dokumentacije i sumnje da ima naznaka da se radi o trgovini ljudima.
  • 04.12.2021