Vesti
Hronika

Zubin Potok: Policiji prijavljena pucnjava, nema povređenih

Članovi "Kosovskog planinskog društva" prijavili su policiji da su danas, tokom planinarenja na području opštine Zubin Potok, začuli pucnje iz vatrenog oružja.
Zubin Potok: Policiji prijavljena pucnjava, nema povređenih
Ilujstracija (Foto Jutjube)

Incident se dogodio danas oko 10:18 minuta u mestu Bube u opštini Zubin Potok.

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović rekao je za Kontakt Plus da je patroli Policijske stanice Zubin Potok, u selu Zupče, incident prijavio vođa grupe, A. F. (1983).

Policija je od planinara dobila informaciju da su članovi „Kosovskog planinarskog društva“, tokom šetnje u selu Bube, primetili dve nepoznate osobe koje su ispalile nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u pravcu grupe i uvis.

Radović je rekao da nema povređenih, a planinari su se vratili prvo do Zubinog Potoka, a potom do Mitrovice.

Prema njegovim rečima, policija je na terenu radi provere prijavljenih informacija.Ostale vesti

KP: Identifikovani svi učesnici tuče u “Amneziji”
Sva lica koja su učestvovala u tuči do koje je došlo ovog ponedeljka u Vardarskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici, a u kojoj je bilo upotrebljeno vatreno oružje, identifikovana su i protiv njih će biti preduzete predviđene zakonske mere, saopšteno je iz Kosovske policije.
  • 02.12.2021
Apelacioni sud potvrdio presude za ratne zločine Krstiću i Šabaniju
Apelacioni sud Kosova potvrdio je presudu Osnovnog suda u Prištini od 23. marta ove godine, kojom su Zlatan Кrstić i Destan Šabani osuđeni za ratne zločine na Кosovu protiv civilnog stanovništva.
  • 02.12.2021
Ranjene dve osobe nedaleko od Prištine
U mestu Devet Jugovića kraj Prištine su u poslepodnevnim časovima ranjene dve osobe.
  • 01.12.2021
Gradonačelnik Kline osuđen zbog sukoba interesa, zaposlio ćerku
Osnovni sud u Peći proglasio je gradonačelnika Kline Zenuna Eljezaja krivim za sukob interesa, osudivši ga na plaćanje kazne od 4.000 evra nakon što je svojoj ćerki omogućio da se zaposli u Glavnom centru porodične medicine (GCPM) u Klini.
  • 01.12.2021
Osojane: Pronađeno beživotno telo povratnika u selu Koš
U povratničkom selu Koš kod Osojana u jutrarnjim časovima je pronađeno beživotno telo povratnika Velimira Popovića (1951) ispred porodične kuće. Srčani udar je najverovatniji uzrok njegove smrti.
  • 30.11.2021
KM: Danas saslušanje učesnika sinoćnjeg incidenta
Učesnici sinoćnje tuče i pucnjave koja se oko 23 sata dogodila u kafiću „Amnezija“ u Kosovskoj Mitrovici biće saslušani danas zbog alkoholisanog stanja u kome su se nalazili, rekao je za RTV Kim portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Bratislav Radović. 
  • 30.11.2021