Vesti
Hronika

Zubin Potok: Policiji prijavljena pucnjava, nema povređenih

Članovi "Kosovskog planinskog društva" prijavili su policiji da su danas, tokom planinarenja na području opštine Zubin Potok, začuli pucnje iz vatrenog oružja.
Zubin Potok: Policiji prijavljena pucnjava, nema povređenih
Ilujstracija (Foto Jutjube)

Incident se dogodio danas oko 10:18 minuta u mestu Bube u opštini Zubin Potok.

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović rekao je za Kontakt Plus da je patroli Policijske stanice Zubin Potok, u selu Zupče, incident prijavio vođa grupe, A. F. (1983).

Policija je od planinara dobila informaciju da su članovi „Kosovskog planinarskog društva“, tokom šetnje u selu Bube, primetili dve nepoznate osobe koje su ispalile nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u pravcu grupe i uvis.

Radović je rekao da nema povređenih, a planinari su se vratili prvo do Zubinog Potoka, a potom do Mitrovice.

Prema njegovim rečima, policija je na terenu radi provere prijavljenih informacija.Ostale vesti

Preminula novinarka Gordana Suša
Novinarka Gordana Suša preminula je danas posle duge i teške bolesti u 75. godini života, potvrđeno je za portal Nova.rs.
  • 22.06.2021
Godišnjica od kidnapovanja rudara kopa Belaćevac
"Danas se navršavaju 23 godine od otmice srpskih rudara, koje su albanski teroristi prisilno odveli iz fabričkog kruga ugljenokopa `Belaćevac` Termoelektrane `Obilić` na Кosovu i Metohiji", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.
  • 22.06.2021
Ukradena strujna instalacija iz crkve u Uroševcu

Iz pravoslavne crkve Svetog cara Uroša u Uroševcu ukradena je strujna instalacija, javio je prištinski portal Reporteri.

  • 21.06.2021
Autobus sa 50 vernika iz Srbije vraćen iz Kosovske Mitrovice
"Autobus sa 50 vernika iz centralne Srbije koji su krenuli da obeleže Zadušnice i posete hramove Srpske pravoslavne crkve na Кosovu i Metohiji, vraćen je jutros iz Кosovske Mitrovice za Beograd", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM. 
  • 19.06.2021
Policija demantuje vest o postavljanju srpske zastave na Košarama

Portparol kosovske policije Daut Hodža rekao je prištinskim medijima da su policijski timovi izašli na lice mesta, ali da na karauli Košare nije bilo srpske zastave.

  • 14.06.2021
Jedna osoba povređena u pucnjavi u Kosovskoj Mitrovici
Jedna osoba je ranjena iz vatrenog oružja u pucnjavi u Kosovskoj Mitrovici i smeštena je u bolnicu, prenosi portal Reporteri.
  • 13.06.2021