Vesti
Hronika

Zapaljeni automobili policajaca

Rano jutros u severnom delu Kosovske Mitrovice zapaljena su dva putnička vozila čiji su vlasnici pripadnici Kosovske policije iz ovog grada.
Zapaljeni automobili policajaca
Kosovska Mitovica (Foto Kim)

Kako je za Kontakt plus potvrdio regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić, do požara je došlo jutros oko 2:30h. Zapaljeni automobili marke “Ford Mondeo” i “BMW”.

Bojić je dodao da su vlasnici ovih vozila pripadnici Kosovske policije i da je u vezi sa ovim slučajem kontaktirano nadležno tužilaštvo.

“Slučajevi su okarakterisani kao izazivanje opšte opasnosti i podmetanje požara. Ekipa Kosovske policije je izašla na lice mesta kao bi obavila uviđaj, takođe i inspektor. Istraga je u toku. Ovim slučajevima baviće se regionalna istražna jedinica “Mitrovica sever”, kazao je Bojić.

Počinioci i motiv za sada su nepoznati.            Ostale vesti

Obijena porodična kuća u Dobrotinu
Tokom prethodne večeri u Dobrotinu je obijena porodična kuća Velike Mihajlović.
  • 30.01.2023
U Kraljevu održan skup podrške uhapšenom Slađanu Trajkoviću
U Kraljevu kod Duhovnog centra "Sveti vladika Nikolaj Velimirović" danas je održan skup podrške uhapšenom bivšem policajcu Slađanu Trajkoviću iz Kosovske Mitrovice. 
  • 28.01.2023
Kancelarija za KiM: Kamenovano vozilo KG tablica u Suvom Dolu

U naselju Suvi Do kod Kosovske Mitrovice sinoć je kamenovano vozilo kragujevačkih registarskih tablica kojim je upravljao Saša Blažić, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

  • 28.01.2023
KP: Pucano na patrolno vozilo policije kod Zvečana
Na lokaciji Banjska-Izvor u opštini Zvečan danas je pucano iz vatrenog oružja na patrolu Kosovske policije koja je bila na dužnosti. Povređenih nema, saopšteno je iz Kosovske policije.
  • 27.01.2023
ERP potvrdila tragičnu smrt sveštenika u Vučitrnu
"Sa dubokom tugom osećamo potrebu da obavestimo javnost o nesrećnom slučaju koji se dogodio sinoć u Vučitrnu", saopšteno je iz Eparhije raško-prizrenske (ERP).
  • 27.01.2023
Odbačena optužnica protiv pet osoba osumnjičenih za silovanje devojčice
Osnovni sud u Prištini odbacio je optužnicu protiv petorice osumnjičenih za silovanje jedanaestogodišnjakinje koje se dogodio u avgustu prošle godine u Prištini.
  • 26.01.2023