Vesti
Hronika

Zapaljen automobil u Leposaviću

Nešto posle ponoći jedno vozilo je zapaljeno u ulici Milana Radulovića Krcuna u Leposaviću. Eksplozija je probudila stanare zgrade ispred koje je vozilo bilo parkirano.
Zapaljen automobil u Leposaviću
Ilustracija (Foto Vesna Vukašinović)

Policija i vatrogasci su izašli na lice mesta i požar je lokalizovan, a prema nezvaničnim informacijama u požaru niko nije povređen.

Radović: U Leposaviću izgorelo vozilo vlasnika S.S.

Portparol KPS za sever Kosova Branislav Radović potvdrio je za Kosovo Onlajn da je 25 minuta iza ponoći u Leposaviću došlo do požara na putničkom vozilu marke “Pežo”, crne boje kosovskomitrovačkih registarskih tablica čiji je vlasnik Srbin sa inicijalima S.S. (1984).

“Vozilo je bilo parkirano u nedovršenoj garaži ispred zgrade u kojoj je stanovao vlasnik , na lice mesta izašli su priparnici vatrogasne jedinice i patrola Policijske stanice Leposavić”, rekao je Radović. On je dodao da je požar lokalizovan, ali je vozilo čija je vrednost procenjena na oko 6 hiljada evra, potpuno izgorelo.

“Regionalna istražna jedinica , forenzičari i protivpožrni inspektori obavil su uviđaj. Kontaktiran je dežurni tužilac koji je delo okarakterisao kao podmetanje požara”, rekao je Radović.Ostale vesti

Dečani: Preminuo poslednji Srbin u varošici
U Dečanima je juče pronađeno telo Boška Ćirića (58), jedinog Srbina koji je živeo u toj metohijskoj varoši. Ćirić je pronađen mrtav u svom stanu i veruje se da je smrt nastupila nenasilno.
  • 03.06.2020
U Osojanu opljačkane dve kuće
U Osojanu, opština Istok, opljačkane su dve povratničke kuće. U pitanju su porodice Repanović.
  • 02.06.2020
Nesreća u rudniku u Novom Brdu
U rudniku Novo Brdo danas se dogodila nesreća, potvrđeno je za RTV Kim u Policiji. Predstavnici sindikata navode da su dve osobe bile u jami kada se dogodila nesreća.
  • 02.06.2020
Kamenovana srpska kuća u Ljuboždi
Nepoznate osobe kamenovale su noćas kuću Jovana Ristića u selu Ljubožda kod Istoka, načinivši materijalnu štetu.
  • 01.06.2020
Branioci optuženih očekaju skori nastavak suđenja za ubistvo Ivanovića
Advokati odbrane u slučaju ubistva Olivera Ivanovića očekuju da će uskoro biti zakazano drugo pripremno ročište koje je sredinom marta odloženo zbog pandemije Kovid 19.
  • 01.06.2020
Donja Gušterica: Napadnuta dvojica Srba
Branislava i Žiku Vučića iz Donje Gušterice napala je grupa mladića i nanela im telesne povrede u predelu glave.
  • 31.05.2020