Vesti
Hronika

Za starcem iz Straže i dalje se traga

Boško Mladenović iz sela Straža, koji ima 90 godina nestao je devetog oktobra ove godine. Iako su sprovedene potrage, od straca nema ni traga, potvrdio je za RTV Kim poručnik kosovske policije za region Gnjilane Ismet Hašani.
Za starcem iz Straže i dalje se traga
Nestao Boško Mladenović iz Straže (Foto RTV Puls)

Po prijavi, u potragu za njim je krenulo stotinak ljudi iz Straže i okolnih mesta, ali do sada nisu uspeli da ga pronađu.

„Grupa od 50 ljudi, policijske jedinice i civili, kao i grupa planinara krenuli su u potragu za nestalim. Pretražili smo pet kilometara od kuće u kojoj je starac živeo, ali od njega ni traga ni glasa. Tražili smo svugde, ali nažalost još uvek nismo pronašli nikakav trag“, kazao je Hašani.

Za nestalim Boškom se traga već 11 dana, a kako su komšije potvrdile, on je bio narušenog zdravlja, mada se poslednjih meseci, kako ističu, dobro osećao.

On je do nestanka boravio u kontejneru sa bolesnim sinom Novicom, a pre četiri godine u požaru izgorela im je kuća.Ostale vesti

KM: Uhapšen na autobuskoj stanici sa preko 11kg marihuane

Dvadesetosmogodišnji Srbin D.B. uhapšen je jutros na autobuskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, nakon što mu je policija u torbama pronašla više od 11 kilograma marihuane.

  • 27.11.2021
Pucano na autobus kod Dečana, stradale tri osobe

Maskirani napadač ubio je automatskim oružjem tri osobe u autobusu na putu između između sela Šaptej i Glođane u blizini Dečana. Policija je pokrenula poteru za napadačem. Niko nije preuzeo odgovornost za napad, a motiv je nepoznat.

  • 27.11.2021
Saslušan B.B. Gaši: Svedok pod pritiskom određenih grupa u Mitrovici

U Osnovnom sudu u Prištini nastavljeno je saslušanje svedoka na suđenju za ubistvo lidera GI “SDP” Olivera Ivanovića. Danas je u svojstvu svedoka ispitan B.B. koji je po zanimanju taksista.

  • 24.11.2021
Misteriozni nestanak Boška Mladenovića
Ni posle više od 45 dana policija i rođaci nemaju nikakvu informaciju o slučaju nestanka Boška Mladenovića (92) iz sela Straža u opštini Novo Brdo. Njemu se u noći između 8. i 9. oktobra izgubio svaki trag.
  • 24.11.2021
Nastavljeno ispitivanje svedoka u slučaju ubistva O. Ivanovića
Pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini je ispitivanjem svedoka nastavljeno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
  • 24.11.2021
Na Kosovu u sredu dan žalosti zbog nesreće u Bugarskoj
Predsednica Kosova Vjosa Osmani proglasila je sredu danom žalosti zbog tragične nesreće u Bugarskoj.
  • 23.11.2021