Vesti
Hronika

Velika Hoča: Obijene Pošta i kancelarija „Hoča Village“

Noćas, nešto iza ponoći, u Velikoj Hoči su obijene zgrada Pošte i kancelarija „Hoča Village“ koju su izgradili „Prijatelji Dečana“.
Velika Hoča: Obijene Pošta i kancelarija „Hoča Village“
Dva objekta obijena u Velikoj Hoči (Foto B.N.)

Prema rečima v.d. predsednika Privremenog organa Orahovca Jovana Đurićića, nepoznate osobe su obile kancelariju Hoča Village i iz nje ukrali nekoliko bicikala.

Gotovo sva stakla na toj prostoriji su polomljena, a vrata koja su bila zaključana katancem obijena.

Iste noći je obijena i pošta koja se nalazi u centru sela, ali se još ne zna da li je iz ove zgrade nešto ukradeno.

Policija trenutno vrši uviđaj.Ostale vesti

Saobraćajna nesreća u Gračanici, povređeno dvanaestogodišnje dete
Beli pasat koji se oko 17:00 kretao iz centra Gračanice ka Ajvaliji, udario je dvanaesetogodišnje dete na biciklu, a zatim se "zakucao" u banderu. Povređeno dete je odmah prebačeno u gračanički KBC, odakle je u nesvesnom stanju upućeno u Prištinu. Vozač je ostavio slupani auto i pobegao sa lica mesta.
  • 05.03.2021
Sud će ponovo raspravljati o pritvoru sedmorice mladića zbog tuče u Lapljem Selu
Apelacioni sud u Prištini doneo je odluku kojim se ukida prvostepeno rešenje Odeljenja Osnovnog suda u Gračanici o određivanju jednomesečnog pritvora sedmorici mladića zbog učešća u tuči u Lapljem Selu, potvrdio je za RTV Kim advokat Predrag Miljković.
  • 05.03.2021
PIK u Prištini uhapsio osam policajaca
Osam policijskih službenika, uhapšeno je danas u Prištini zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela, saopšteno je iz Policijskog inspektorata Kosova.
  • 05.03.2021
U centru Južne Mitrovice mladić nožem povredio oca i strica
Ozbiljan incident dogodio se danas pre podne u Južnoj Mitrovici, kada je mladić nožem nasrnuo na oca i strica i naneo im teške povrede, prenosi Reporteri.
  • 05.03.2021
U Globočici ranjena dvojica Goranaca
U selu Globočica u opštini Gora, iz vatrenog oružja su ranjena dvojica Goranaca, saopšteno je večeras iz Кancelarije za Кosovo i Metohiju.
  • 04.03.2021
Porodica Andrejević ponovo na meti pljačkaša
Porodica Andrejević iz Gračanice se po peti put našla na meti pljačkaša. Lopova je u kući zatekla Aleksandra, koja je u trenutku provale bila sama kod kuće, dok je njen suprug Miloš bio na putu.
  • 04.03.2021