Vesti
Hronika

Uhapšeno jedno lice u Leposaviću zbog teške krađe

Kosovska policija, lišila je slobode jedno lice srpske nacionalnosti u Leposaviću, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo “teška krađa”, potvrdio za Kontakt Plus radio, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
Uhapšeno jedno lice u Leposaviću zbog teške krađe
Leposavić (Foto Kim arhiva)

“Dana 27.08.2019. oko 12.30 časova, policijska stanica Leposavić, dobila je informaciju, da se lice, kosovski Srbin M. M. (1984), za kojim je raspisana poternica Osnovnog suda u Prištini, zbog krivičnog dela ’teška krađa’, nalazi u ugostiteljskom objektu ’Adut’. Policijski službenici policijske stanice Leposavić, su po dobijanju informacije pronašli lice na navedenoj lokaciji i lišili ga slobode i priveli ga u policijsku stanicu u Leposaviću“, precizira Radović.

Radović dodaje da prilikom hapšenja, nije bilo pružanja otpora.

Portparol Radović očekuje dodatne informacije u vezi sa ovim slučajem.Ostale vesti

Donja Gušterica: Napadnuta dvojica Srba
Branislava i Žiku Vučića iz Donje Gušterice napala je grupa mladića i nanela im telesne povrede u predelu glave.
  • 31.05.2020
Vozač sa Kosova krijumčario 113 migranata
U Severnoj Makedoniji je uhapšen vozač sa Kosova dok je u kamionu hladnjači krijumčario 113 migranata.
  • 31.05.2020
Sahrana profesora Lazića u ponedeljak u Beogradu
Profesor Živorad Lazić Điđa, koji je preminuo juče posle kraće bolesti, biće sahranjen u ponedeljak 1. juna u Beogradu.
  • 29.05.2020
Orahovac: Nakratko skinuta tabla ulice “Slovena Radića”
U Orahovcu je juče ulica "Slovena Radića" nakratko ostala bez table koja nekoliko decenija pokazuje da je u toj ulici rođen i živeo mladić koji je tragično nastradao na jednoj od radnih akcija ,,Bratstva i jedinstva“ 1984.godine u Slavonskoj Požegi.
  • 29.05.2020
Prerana smrt dobrog i pravednog čoveka
Veliki broj prijatelja i nekadašnjih učenika oprašta se od profesora Živorada Lazića putem društvenih mreža. Aleksandar Đikić je u izjavi za RTV Kim kazao da je danas preminuo jedan od najboljih. Budimir Ničić ističe da su preranom smrću Lazića izgubili njegovi učenici i škola, ali i meštani centralnog Kosova.
  • 28.05.2020
Dve decenije od  zločina u Cernici
Danas se navršava 20 godina od terorističkog napada na selo Cernica kod Gnjilana kada je ubijen četvorogodišnji Miloš Petrović sa još dvojicom starijih meštana, a napadači i ubice nikada nisu pronađeni.
  • 28.05.2020