Uhapšene dve osobe zbog više krivičnih dela

U jutrošnjoj  policijskoj akciji pretresa na dve lokacije u Kosovskoj Mitrovici i jednoj u opštini Zvečan, dva lica su privedena  zbog sumnje da su uključeni u više krivičnih dela, potvrdio je za Kontakt Plus zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti.

Podeli ovaj članak sa:
  • Kosovska Mitrovica (Foto Kim)

Pretresi su izvršeni u ranim jutarnjim časovima u Bošnjačkoj mahali, u zgradi Frukta u Ulici Kralja Petra Prvog u Kosovskoj Mitrovici i u selu Sendo u opštini Zvečan.

Hoti je za Kontakt Plus radio potvrdio da su dva lica iz Kosovske Mitrovice i Zvečana privedena, zbog sumnje da su uključeni u više krivičnih dela.

“Direkcija policije Mitrovica Sever u jutarnjim časovima sprovela je naredbu suda za pretres tri lokacije - dve Mitrovica Sever i treća u jednom selu u opštini Zvečan. Dva lica su privedena nakon sprovođenja ove naredbe,dok se očekuje da se treće lice pojavi u policijskoj stanici radi davanja izjave. Dva lica privedena su na osnovu sumnje za uključenje u više krivičnih dela, tako da će se tokom istrage to utvrditi i predočiti tužiocu za dalju proceduru” - rekao je Hoti.

Dokazi pronađeni na ovim lokacijama koristiće se kao predmet daljeg toka istrage. Uz konsultacije sa tužiocem, sigurno će se predstaviti svi dokazi pronađeni na ove tri lokacije, dodao je Hoti.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane