Vesti
Hronika

Uhapšen osumnjičeni za pljačku u hotelu u Gračanici

Kosovska policija uhapsila je jedno lice koje je osumnjičeno za oružanu pljačku u hotelu u Gračanici u novembru prošle godine. Za još jednim licem se traga.
Uhapšen osumnjičeni za pljačku u hotelu u Gračanici
Hotel Gračanica (Foto Travel weekly)

U vezi sa ovim slučajem organizovane su policijske racije, navodi se u saopštenju.

Uhapšen je H. B. (22) osumnjičen za oružanu pljačke koja se dogodila 6. novembra prošle godine oko 18:30 u Gračanici. Nakon hapšenja mu je odrđen pritvor od mesec dana.

Osumnjičeni A. B. koga je policija takođe identifikovala se nalazi u bekstvu.

Podsetimo, početkom novembra dogodila se oružana pljaška u Hotelu "Gračanica". U trenutku upada naoružanih i maskiranih napadača, u hotelu je bio samo recepcionar Denis Gidžić. Lopovi, njih petorica kako je rekao Gidžič, ukrali su oko tri hiljade evra.

 

Arrestohet një i dyshuar për grabitje të armatosur një tjetër shpallet në kërkim

Prishtinë, 13 janar 2021 – Drejtoria...

Posted by Kosovo Police on Среда, 13. јануар 2021.Ostale vesti

Tužilaštvo u Mitrovici: Prikupljamo informacije o potencijalnom unosu vakcina na severu Kosova
Osnovno tužilaštvo u Mitrovici, saopštilo je danas da, u saradnji sa Kosovskom policijom, prikuplja informacije u vezi sa potencijalnim nezakonitim unosom antikovid vakcina na severu Kosova.
  • 20.01.2021
Izvršen pretres Doma zdravlja u Štrpcu u potrazi za  vakcinama protiv kovida-19
"Inspekcija prištinskog Ministarstva zdravlja praćena pripadnicima policije, danas je u Dom zdravlja u Štrpcu, koji deluje u okviru zdravstvenog sistema Republike Srbije, izvršila pretres tražeći vakcine protiv kovida-19”, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.
  • 20.01.2021
„Potrebne nove informacije u rasvetljavanju sudbine nestalih“
Predsednik Komisije za nestala lica Republike Srbije Veljko Odalović kaže da nedostaju nove informacije kako bi se napravio pomak u pronalaženju nestalih lica sa područja Kosova.
  • 19.01.2021
Arlov uputio pismo međunarodnim predstavnicima, zbog zabrane ulaska na Kosovo
Predsednik Odbora za pomoć Кosovu i Metohiji iz Banje Luke, humanista Milorad Arlov se putem svog advokata Dejana A. Vasića obratio međunarodnim predstavnicima na Кosovu radi prevazilaženja zabrane kosovske policije.
  • 19.01.2021
Preminuo dr Stevan Baljošević
Profesor dr Stevan Baljošević, poznati jugoslovenski i srpski infektolog, preminuo je u 82. godini posle duže i teške bolesti, javlja Kosovo onlajn.
  • 19.01.2021
Da li je
Ostaje trajna sramota, na celoj Srbiji, a pre svega na vlasti, zato što to gnusno ubistvo, sa očiglednom političkom pozadinom, nikada nije rasvetljeno do kraja, kaže za RTV Kim Borko Stefanović povodom tri godine od egzekucije Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici. Sve što je bilo do Srbije, uradila je, smatra Veljko Odalović.
  • 16.01.2021