Uhapšen osumnjičeni za obijanje kuće u Ugljaru

Pripradnici policije uhapsili su A. I. osumnjičenog da je u petak 15. avgusta oko 20 časova opljačkao privatnu kuću Z. N. u selu Ugljare kod Kosova Polja, potvrdio je za New press komandir stanice policije u Gračanici Bratislav Trajković.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ugljare (Foto Kim)

“Istražna jedinica Policije Kosova iz stanice u Gračanici izvršila je uviđaj, nakon što je od strane oštećenog Z.N. prijavljeno obijanje kuće i krađa u Ugljaru, a nedugo zatim lociran je i uhapšen osumnjičeni za ovo krivično delo sa inicijalima A.I.", naveo je Trajković.

Nakon privođenja u stanicu policije u Gračanici osumničenom je, najpre od strane tužioca određen pritvor od 48 sati, a nakon isteka tog roka određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana. 

Ostale vesti

 • Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Apelacioni sud u Prištini odbacio je žalbu i potvrdio zatvorske kazne za lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija i poslanike tog pokreta Aljbuljenu Hadžiju, Doniku Kadaj Bujupi i Fatona Topalija.

 • PIK: Uhapšen narednik

  PIK: Uhapšen narednik

  Policijski inspektorat Kosova saopštio je da je uhapšen narednik iz centralne Policijske stanice u Prištini zbog sumnje da je počinio krivično delo „Zloupotreba službene dužnosti ili ovlašćenja“.

 • "Ko je ubio Olivera Ivanovića?"

  Građanska inicijativa SDP poručila je danas da članovi, simpatizeri, porodica, prijatelji neće dozvoliti da se ubistvo lidera Olivera Ivanovića zaboravi.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane