Vesti
Hronika

Uhapšen jedan od napadača na Nikolu Perića

Кosovska policija uhapsila je osobu osumnjičenu za umešanost u fizički napad na Nikolu Perića u Zebincu kod Novog Brda koji se dogodio 9. avgusta kada je Perić dobio teške povrede glave, javlja RTS.
Uhapšen jedan od napadača na Nikolu Perića
Pretučeni Nikola Perić (Foto Puls)

Nakon istražnih radnji, policija je došla do informacija u vezi vozila koje je učestvovalo u ovom slučaju, identifikovane su registarske tablice vozila i njegov vlasnik, navodi se u saopštenju policije.

U konsultaciji sa tužiocem, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Policija nije navela identitet uhapšene osobe.

U saopštenju policije navodi se da se na osnovu policijske istrage, sumnja da je uzrok napada na Nikolu Perića mogao da bude raniji događaj u kafani u selu Straža, konkretno spor između napadnutog i osumnjičenih.

Policijski istražitelji nastavljaju istragu o ovom slučaju.

Nikola Perić je teško pretučen na dvadesetak metara od svoje kuće, kada je vraćao stoku sa ispaše. Ispričao je da su ga napale dve osobe, a da je treća bila u automobilu marke BMW crne boje.Ostale vesti

Todosijevićeva odbrana podnela zahtev za zaštitu zakonitosti
Odbrana Ivana Todosijevića podnela je Vrhovnom sudu Kosova zahtev za zaštitu zakonitosti, a protiv odluke kojom je on osuđen na dve godine zatvora zbog izjava koje je dao u vezi sa događajima u Račku.
  • 18.09.2021
Zbog nepoštovanja anti-kovid mera izrečeno 1.438 kazni
U poslednja 24 sata Policija Kosova je u saradnji sa nadležnim opštinskim inspektorima izrekla 1.438 kazni građanima koji nisu poštovali mere u sprečavanju širenja koronavirusa.
  • 18.09.2021
Koha: Uhapšen lekar koji je otvorio lažnu istoriju bolesti Božidaru Dejanoviću
Lekaru Univerzitetsko kliničkog centra Kosova u Prištini (UKCK) Bakimu Ademiju određena je mera 48-časovnog zadržavanja zbog otvaranja lažne istorije aktuelnom gradonačelniku Klokota Božidaru Dejanoviću, otkriva prištinska Koha.
  • 17.09.2021
Preminuo Minja Subota

Preminuo je čuveni televizijski voditelj Milan Minja Subota.

  • 17.09.2021
Preminuo Dušan Duda Ivković

Velikan jugoslovenske, srpske i evropske košarke Dušan Duda Ivković preminuo je danas u 78. godini.

  • 16.09.2021
Odloženo ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića
Iako prvobitno zakazan za sutra, glavni pretres u predmetu optuženima za ubistvo Olivera Ivanovića pred Osnovnim sudom u Prištini je odložen, potvrdila je za RTV Kim advokatica Jovana Filipović.
  • 13.09.2021