Vesti
Hronika

Ubijen dečak u Prištini

Dečak R. H. star 14 godina, izboden je nožem u naselju Vranjevac u Prištini, nakon čega je preminuo, prenosi Gazeta ekspres.

Ubijen dečak u Prištini
Vlada Kosova (Foto Kim arhiva)

Dečak je izboden nedaleko od škole „Hiljmi Rakovica“, gde je išao u 9. razred, potvrdila je Kosovska policija.

Prema rečima svedoka sa lica mesta, 14-godišnjak je izboden nekoliko puta na putu ka školi, a policija još uvek nije potvrdila da li je priveden osumnjičeni za ovo ubistvo, prenosi Kosovo Online.

"Danas oko 7.30 dobili smo informaciju o slučaju ubistva, u Ulici Fahri Fazliiu, u Prištini. Odmah po dobijanju ove informacije na lice mesta izašle su sve policijske jedinice. Prema prvim podacima, lice za koje se sumnja da je zadobilo teške povrede oštrim oruđem (nož), upućeno je u Centar porodične medicine, gde je konstatovana smrt. Smrt 14-godišnjeg muškarca R.H. konstatovala je medicinska ekipa. Policijski istražitelji su pokrenuli istragu radi rasvetljavanja svih okolnosti u vezi sa slučajem", navodi se u obaveštenju Kosovske policije.Ostale vesti

MUP: Navodi Rade Trajković lažni
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su potpuno lažni navodi koje je Rada Trajković iznela na svom Tviter profilu na račun postupanja policije prema njoj na Aerodromu "Nikola Tesla", kao i navodi o zabrani izlaska iz zemlje, saopšteno je iz MUP.
  • 24.06.2022
Trajkovićeva posle tri sata puštena kući
Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu.
  • 24.06.2022
Rada Trajković zadržana na beogradskom aerodromu
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je zadržana danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od strane pogranične policije.
  • 24.06.2022
Niče nova građevina nedaleko od Gazimestana
Na oko 150 metara od ulaska u spomen kompleks na Gazimestanu u toku su građevinski radovi. Sa leve stane pristupnog puta je nasuta i betonirana podloga, a gradilište nije označeno imenom investitora, niti izvođača radova.
  • 24.06.2022
Muškarac i žena s Kosova planirali teroristički napad u Italiji
Italijanska policija uhapsila je muškarca i ženu, poreklom s Kosova, nakon što su optuženi da su planirali teroristički napad u ime ISIS.
  • 24.06.2022
Mitrovica: Bačena ručna granata na zgradu Elektrodistribucije
Ručna granata bačena je sinoć u krugu Elektrodistribucije u Kosovskoj Mitrovici, usled čega je oštećeno više službenih vozila, visokonaponski kabl i spoljni zid objekta. Povređenih nije bilo, potvrdio je za Radio Kontakt Plus, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
  • 24.06.2022