Vesti
Hronika

U Prizrenu zaplenjeno više od 10 kilograma droge

Pripadnici Kosovske policije uhapsili su u Prizrenu jednu osobu i zaplenili više od 10 kilograma marihuane koja je bila sakrivena u bunkeru lokala čiji je vlasnik uhapšen.

U Prizrenu zaplenjeno više od 10 kilograma droge
Zaplenjena droga (Foto Kosovska policija)

Kako se navodi na Fejsbuk stranici Kosovske policije jučerašnjoj akciji prethodile su jednomesečne operativno-istražne radnje u saradnji sa direkcijom za istragu trgovine drogom u Prizrenu. Droga je najpre pronađena u automobilu Citroen C3 koji je zaustavila policijska patrola, a koji je vozio osumnjičeni.

Policija je zatim izvršila pretres pretres njegovog lokala.

"Prilikom provere u šanku je pronađen dobro kamuflirani i modifikovani bunker. Osumnjičeni je otvorio vrata bunkera u kome je pronađeno i zaplenjeno osam plastičnih kesa sa sumnjivom supstancom. Pored lokala, proverena je i kuća osumnjičenog gde je takođe pronađena mala kesa sa narkoticima", navodi se u objavi.

Policija je ukupno zaplenila devet plastičnih kesa sa marihuanom ukupne težine 10 kilograma i 38 grama, veću količinu praznih plastičnih kesa, automobil Citroen C3 u kojem je takođe pronađena droga, ključeve lokala i bunkera i mobilni telefon.

Osumnjičeni je već bio osuđivan zbog krivičnog dela u vezi sa drogom, a nakon konsulatacija sa tužiocem njemu je određeno 48-časovno zadržavanje.Ostale vesti

Kancelarija za KiM: Načelniku Kosovsko-pomoravskog okruga oštećen automobil
Načelniku Кosovsko-pomoravskog okruga Davoru Petkoviću nepoznate osobe noćas su razbile staklo na privatnom automobilu, soapštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
  • 29.06.2022
Kosovska Policija: Uhapšen državljanin Srbije
Kosovska policija je potvrdila da je na Gazimestanu priveden državljanin Srbije i da je sproveden u stanicu Policije.
  • 28.06.2022
Mladić iz Beograda uhapšen nakon parastosa na Gazimestanu
Nikola Nedeljković iz Beograda (2002. godište) uhapšen je na Gazimestanu, javlja RTS. Policajci su mu, pošto je završen parastos stradalim srpskim junacima u Kosovskoj bici, golom do pojasa stavili lisice na ruke i odveli ga džipom u pravcu Prištine.
  • 28.06.2022
MUP: Navodi Rade Trajković lažni
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su potpuno lažni navodi koje je Rada Trajković iznela na svom Tviter profilu na račun postupanja policije prema njoj na Aerodromu "Nikola Tesla", kao i navodi o zabrani izlaska iz zemlje, saopšteno je iz MUP.
  • 24.06.2022
Trajkovićeva posle tri sata puštena kući
Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu.
  • 24.06.2022
Rada Trajković zadržana na beogradskom aerodromu
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je zadržana danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od strane pogranične policije.
  • 24.06.2022