Vesti
Hronika

U Prizrenu zaplenjeno više od 10 kilograma droge

Pripadnici Kosovske policije uhapsili su u Prizrenu jednu osobu i zaplenili više od 10 kilograma marihuane koja je bila sakrivena u bunkeru lokala čiji je vlasnik uhapšen.

U Prizrenu zaplenjeno više od 10 kilograma droge
Zaplenjena droga (Foto Kosovska policija)

Kako se navodi na Fejsbuk stranici Kosovske policije jučerašnjoj akciji prethodile su jednomesečne operativno-istražne radnje u saradnji sa direkcijom za istragu trgovine drogom u Prizrenu. Droga je najpre pronađena u automobilu Citroen C3 koji je zaustavila policijska patrola, a koji je vozio osumnjičeni.

Policija je zatim izvršila pretres pretres njegovog lokala.

"Prilikom provere u šanku je pronađen dobro kamuflirani i modifikovani bunker. Osumnjičeni je otvorio vrata bunkera u kome je pronađeno i zaplenjeno osam plastičnih kesa sa sumnjivom supstancom. Pored lokala, proverena je i kuća osumnjičenog gde je takođe pronađena mala kesa sa narkoticima", navodi se u objavi.

Policija je ukupno zaplenila devet plastičnih kesa sa marihuanom ukupne težine 10 kilograma i 38 grama, veću količinu praznih plastičnih kesa, automobil Citroen C3 u kojem je takođe pronađena droga, ključeve lokala i bunkera i mobilni telefon.

Osumnjičeni je već bio osuđivan zbog krivičnog dela u vezi sa drogom, a nakon konsulatacija sa tužiocem njemu je određeno 48-časovno zadržavanje.Ostale vesti

Fizički napad u severnom delu Mitrovice, povređene dve osobe

U severnom delu Mitrovice dogodio se fizički napad u kojem su povređene dve osobe, saopšteno je iz Kosovske policije.

  • 29.11.2022
Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022
Merdare: Zaplenjeno više od pola tone suvog mesa
Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili više od 530 kilograma goveđeg sudžuka i pečenice, kojima su bili napunjeni koferi među prtljagom jednog autobusa na liniji iz Prizrena ka Nemačkoj, saopštila je Uprava carina.
  • 24.11.2022