Vesti
Hronika

U Prizrenu pronađena dva tela, ubijeni tokom rata?

Predsednik kosovske komisije za nestale Prenk Đetaj potvrdio je da su na groblju u Prizrenu nađena tela dve osobe za koje se sumnja da su ubijene tokom rata na Kosovu 1998/1999 godine.
U Prizrenu pronađena dva tela, ubijeni tokom rata?
Prizren (Foto en.wikipedia.org)

Prenk Đetaj je za KTV izjavio da je iskopavanje počelo jer su postojale sumnje da je tu masovna grobnica.

Đetaj je rekao da će se nastaviti iskopavanje.Ostale vesti

Policija privela pet lica i zaplenila 20 kg marihuane
U akciji Kosovske policije u Prištini, privedeno je pet lica koja su osumnjičena za izvršenje krivičnih dela “neovlašćena kupovina, posedovanje i distribucija opojnih supstanci” i “neovlašćeno posedovanje oružja”.
  • 15.07.2020
Priština: Zaraženi pacijent napadnut zbog izlaska iz kuće
Osobu zaraženu virusom Kovid 19 zbog nepoštovanja mera samoizolacije juče je u Prištini napala grupa ljudi, javlja Kallxo.
  • 15.07.2020
Tači: Moj advokat je odgovarao na pitanja i interesovanja tužilaštva
Kosovski predsednik Hašim Tači je po izlasku iz prostorija Haškog tribunala izjavio da je njegov advokat Amerikanac Pjer Ričard Prosper odgovarao na pitanja i interesovanja Specijalnog tužilaštva i da će se ispitivanje nastaviti sutra.
  • 13.07.2020
Tači pred istražiteljima u Hagu
Kosovski predsednik Hašim Tači stigao je u sud u Hagu gde će biti saslušan. Prištinski advokat Tom Gaši pretpostavlja da će biti saslušan u vezi sa optužnicom koja je podignuta ‪24. aprila‬, a koja je objavljena 24. juna.
  • 13.07.2020
Policija uhapsila neke od demonstranata, pendrecima i na devojke

Policija je sinoć ispred Skupštine, kako je objavio KRIK, uhapsila neke od demonstranata koji su nakon što je protest završen, i dalje bili na stepenicama zgrade parlamenta.

  • 12.07.2020
“Vreme prolazi tragovi na duši ostaju večno”
Navršene su 22 godine od početka kidnapovanja Srba iz Retimlja kod Orahovca. Najpre je otet Jugoslav Kostić na imanju "Orvina" 10. jula 1998. godine. Tada je počela tragedija ove porodice. Sedam dana potom, 17. jula je iz Retimlja oteto još 14 Kostića, a stari Anđelкo je ubijen na кućnom pragu.
  • 11.07.2020