Vesti
Hronika

U nesreći na putu Priština-Podujevo poginule dve osobe

Dvoje mladih ljudi izgubilo je život jutros od posledica teške saobraćajne nesreće na putu Priština-Podujevo.

U nesreći na putu Priština-Podujevo poginule dve osobe
Nesreća na putu Priština-Podujevo (Foto Reporteri)

Osim toga, u udesu je povređeno i dvoje dece, koja su od zadobijenih povreda upućena na medicinsko lečenje.

Vest je potvrdila portparolka Kosovske policije za region Priština, Fljora Ahmeti, koja je precizirala da su dvoje stradalih muškarac i žena stari 36 i 35 godina.

Kako je saopštila, u udesu su učestvovali automobil stranih registarskih oznaka i autobus.

„Oko 04.40 dobili smo informaciju da je na putu Priština – Podujevo došlo do saobraćajne nezgode sa smrtnim posledicama. U ovoj nesreći učestvovali su automobil stranih registarskih oznaka i autobus. Usled udesa četiri osobe su zadobile teške telesne povrede, od kojih dve nisu mogle da se izbore sa povredama i preminule su. Njihovu smrt je potvrdila medicinska ekipa na licu mesta. Tela žrtava: Š.S, muškarac, 36 godina i M.S, žena, 35 godina, upućena su na obdukciju u Institut za sudsku medicinu”, kazala je Ahmeti.Ostale vesti

Donja Brnjica: Uvredljivi grafiti i psovke

Na zidu kuće Stanoja Dimitrijevića iz Donje Brnjice kod Prištine sinoć su ispisani uvredljivi grafiti i psovke na albanskom jeziku. Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković osudio je najnoviji incident uz ocenu da je ovaj čin zapravo „lice vlasti u Prištini“.

  • 07.08.2022
Oslobođena ruska novinarka privedena na KiM

Novinarka ruske "Komsomoljske pravde" Darija Aslamova puštena je iz pritvora na Kosovu u noći između subote i nedelje, gde je zadržana kada je  pokušala da pređe administrativni prelaz, preneo je taj list.

  • 07.08.2022
Gazivode: Pucano na jedinicu Kosovske policije

Nepoznate osobe pucale su danas oko 11.25 časova u pravcu jedinice stanice za pogranični nadzor u Zubinom Potoku, saopšteno je iz Kosovske policije, uz naznaku da nema povređenih.

  • 06.08.2022
Na prelazu Preševo zaplenjeno više od 1.7 kilograma droge
Srpski carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo otkrili i zaplenili više od 1,7 kilograma psihoaktivne supstance, koja će nakon laboratorijskih analiza biti precizno identifikovana.
  • 05.08.2022
Preminula Bratislava Buba Morina
Nekadašnja ministarka za izbeglice i interno raseljena lica Bratislava Buba Morina preminula je noćas u Nišu u 76. godini. Telegram saučešća povodom njene smrti uputio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
  • 02.08.2022
Blokada puteva kod Rudara i Zupča, policija zatvorila Jarinje i Brnjak
Blokirani su putevi kod Rudara i Zupča - potvrdio je za Radio Kontakt Plus zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Besim Hoti.
  • 31.07.2022