Vesti
Hronika

U autobusu Kosovska Mitrovica - Beograd pet kilograma kanabisa

Policija je saopštila da je kod Kraljeva uhapsila jednog putnika međugradskog autobusa u čijoj putnoj torbi je bilo pet kilograma kanabisa. 
U autobusu Kosovska Mitrovica - Beograd pet kilograma kanabisa
Ilustracija (Foto Pixabay)

U Bogutovcu kod Kraljeva je tokom kontrole autobusa na liniji Kosovska Mitrovica-Beograd, saopštila je Policijska uprava Kraljevo, u putnoj torbi putnika V.M. (21) iz Kragujevca nađeno osam paketa s drogom.

Osumnjičenom je za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.Ostale vesti

Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022
Merdare: Zaplenjeno više od pola tone suvog mesa
Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili više od 530 kilograma goveđeg sudžuka i pečenice, kojima su bili napunjeni koferi među prtljagom jednog autobusa na liniji iz Prizrena ka Nemačkoj, saopštila je Uprava carina.
  • 24.11.2022
Prijavljen slučaj silovanja maloletnice u Vitini

Kosovskoj policiji prijavljen je još jedan slučaj silovanja maloletnice, ovoga puta u Vitini.

  • 24.11.2022