Vesti
Hronika

TV Most: U Preocu napadnute devojčice

Nepoznate osobe su iz automobila u pokretu pokušale da povrede dve srpske devojčice u Preocu, javlja TV Most.
TV Most: U Preocu napadnute devojčice
Ilustracija

Imena, kao ni inicijali devojčica nisu objavljena, ali je jedna od njih, navodi Most, rekla da su napadnute u večernjim satima kada su se vraćale kući, automobil se gotovo zaustavio pored njih, a potom ju je nepoznata osoba udarila, posle čega se pojavio stric i spasao ih.

Takođe, dodala je da je čula da napadači govore albanskim jezikom i da je gotovo sigurna da su ih napali Albanci.

Prema rečima majke devojčica, čiji identitet nije saopšten, slučaj nije prijavljen policiji iz straha, ali i zbog sumnje da bi policija bilo šta preduzela kako bi pronašla napadače.Ostale vesti

Izrešetan automobil novinara kosovskog portala Reporteri
Novinar kosovskog portala Reporteri Škumbin Kajtazi saopštio je da je napadnut i da je noćas pucano na njegov automobil sa 5 do 6 metaka.
  • 18.10.2020
Hoti smenio direktora Policije Kosova Rašita Ćaljaja
Premijer Kosova Avdulah Hoti smenio je Rašita Ćaljaja sa mesta generalnog direktora Policije Kosova.
  • 16.10.2020
KP: Dva maloletnika osumnjičena za napad na vršnjaka u Plemetini
Policija Kosova identifikovala je danas u Plemetini, kod Obilića, dvojicu učenika OŠ “Sveti Sava” srpske nacionalnosti, osumnjičene za fizički napad na maloletno lice albanske nacionalnosti.
  • 16.10.2020
Gradonačelniku Južne Mitrovice dodeljena policijska zaštita
Osnovno tužilaštvo u Mitrovici saopštilo je danas da je gradonačelniku Južne Mitrovice Agimu Bahtiriju dodeljena policijska zaštita.
  • 16.10.2020
Otac Sava: Sveštenik sa snimka nema veze sa Eparhijom
Večernje novosti juče su objavile snimak na kojem se vidi kako nepoznato svešteno lice skida albansku zastavu sa karaule Košare. Ovaj video je izazvao veliku pažnju i u srpskim i u albanskim medijima, ali i na društvenim mrežama. Iz Eparhije raško-prizrenske poručuju da nemaju ništa sa tim činom.
  • 16.10.2020
Prizrenac iz Nemačke švercovao zlato i satove na Kosovo
Carinici su u saradnji sa policijom 10. oktobra godine na administrativnom punktu Mutivode u opštini Medveđa sprečili pokušaj krijumčarenja zlatnog nakita i firmiranih satova u čiju se originalnost sumnja, saopštila je danas Uprava carina.
  • 13.10.2020