Vesti
Hronika

Tuča u severnom delu Mitrovice, najmanje dve osobe povređene

U tuči do koje je došlo danas u severnom delu Mitrovice, najmanje dve osobe su povređene, potvrđeno je Kontakt Plus radiju u Kosovskoj policiji regiona Sever.
 • 02.03.2023
 • 20:12 h
 • Hronika
 • izvor: Radio Kontakt Plus, KoSSev
 • komentara:
 • pregleda: 643
Tuča u severnom delu Mitrovice, najmanje dve osobe povređene
Ilustracija (Foto arhiva Kim)

U popodnevnim časovima, u Studentskom domu u severnom delu Kosovske Mitrovice dogodila se tuča, a otac žrtve prijavio je slučaj policiji, navodi KoSSev.

Prema prvim saznanjima policije, povređena lica su zadobila povrede najverovatnije nožem i njima je ukazana lekarska pomoć u KBC-u Kosovska Mitrovica.

Informacije su za KoSSev potvrdili u regionu Sever Kosovske policije, potvrđujući dalje da je slučaj otvoren, da se radi o preliminarnim informacijama, te da se tek sad radi na njemu.

Takođe, nezvaničnu informaciju do koje je KoSSev došao, na osnovu najmanje dva izvora – iz studentskog doma, kao i pacijenata u KBC koji su se zatekli kada je izvršen prijem povređenog (ih), nismo međutim uspeli da potvrdimo u zvaničnim izvorima u bolnici.

Direktor KBC-a Zlatan Elek,  je u dva telefonska razgovora naglasio da se on ne nalazi u gradu i da nema nikakve informacije.Ostale vesti

KP: Uhapšen Srbin za paljenje automobila u Zubinom Potoku

Kosovska policija saopštila je da je uhapsila muškarac M.B. (36) srpske nacionalnosti za koga se sumnja da je zapalio automobile sa "RKS" tablicama u opštini Zubin Potok.

 • 01.04.2023
U Leposaviću zapaljena tri automobila
U Leposaviću su posle ponoći nepoznata lica zapalila tri automobila koja pripadaju građanima srpske nacionalnosti, saopštila je kosovska policija.
 • 01.04.2023
Bivši predsednik opštine Klokot oslobođen optužbi za zloupotrebu službenog položaja
Saša Mirković, bivši predsednik opštine Klokot, zajedno sa Zećirom Seljimijem, Nebahate Pirom i Strahinjom Stevićem, odlukom Vrhovnog suda Kosova, oslobođeni su optužbi za zloupotrebu službenog položaja.
 • 31.03.2023
„Najmanje 158 ubijenih i nestalih novinara 1991-1995. u bivšoj Jugoslaviji“
Na prostoru nekadašnje Jugoslavije ima 158 slučajeva ubijenih i nestalih novinara od od 1991. do 1995. godine, ali podaci novinarskih udruženja pokazuju da to nije konačan broj, rečeno je na Konferenciji Udruženja novinara Srbije (UNS) "Tri decenije posle: šta znamo, a šta otkrivamo o nekažnjenim ubistvima novinara 1991. do 1995. godine".
 • 31.03.2023
Učestale krađe: Ugrožena bezbednost građana, traži se smena komandira
Nakon nekoliko krađa koje su zabeležene tokom prošle i ove nedelje u Opštini Gračanica održana je sednica Odbora za bezbednost. Predsednica opštine Ljiljana Šubarić apelovala je na Policiju, Kfor, Karabinjere ali i Oebs da daju sve od sebe kako bi pljačke prestale a počinioci pronađeni. Zbog nerešenih brojnih slučajeva sa sednice je zatražena smena komandira Policijske stanice Bratislava Trajkovića.
 • 31.03.2023
Opljačkana porodica Milić u Plemetini
Petočlana porodica Milić iz Plemetine, kod Obilića pokradena je sinoć, a za sada nepoznati počinioci su prema rečima vlasnika Nikole odneli vredne alate.
 • 31.03.2023