Vesti
Hronika

Teško povređen policajac Srbin

Pripadnik kosovske policije M.M. srpske nacionalnosti teško je povređen kod sela Grabovac u opštini Zvečan, kada je u službeno vozilo udario automobil kojim je upravljao N.M, srpske nacionalnosti.
Teško povređen policajac Srbin
Foto abrasmedija.info

Policajac se nalazi u šok sobi bolnice u Kosovskoj Mitrovici sa povredama opasnim po život, izjavio je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić i istakao da je vozaču, koji je izazvao nesreću, određen pritvor.

Incident se dogodio na putu ka selu Grabovac u opštini Zvečan na severu Kosova u trenutku kada je policijsko vozilo bilo parkirano na autobuskom stajalištu, a policajac obavljao rutinsku kontrolu saobraćaja.

Vozač N.M. takođe je povređen i smešten je u mitrovičku bolnicu gde ga čuvaju pripadnici policije. Tužilac mu je odredio pritvor i slučaj okarakterisao ka pokušaj ubistva i izazivanje saobraćajne nesreće, rekao je Bojić.Ostale vesti

Odloženo suđenje Zlatanu Krstiću
Suđenje Zlatanu Krstiću za krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva koje je trebalo da bude nastavljeno juče i danas odloženo je za novembar, kazao je za RTV Kim njegov advokat Dejan A. Vasić.
  • 21.10.2020
Izrešetan automobil novinara kosovskog portala Reporteri
Novinar kosovskog portala Reporteri Škumbin Kajtazi saopštio je da je napadnut i da je noćas pucano na njegov automobil sa 5 do 6 metaka.
  • 18.10.2020
Hoti smenio direktora Policije Kosova Rašita Ćaljaja
Premijer Kosova Avdulah Hoti smenio je Rašita Ćaljaja sa mesta generalnog direktora Policije Kosova.
  • 16.10.2020
KP: Dva maloletnika osumnjičena za napad na vršnjaka u Plemetini
Policija Kosova identifikovala je danas u Plemetini, kod Obilića, dvojicu učenika OŠ “Sveti Sava” srpske nacionalnosti, osumnjičene za fizički napad na maloletno lice albanske nacionalnosti.
  • 16.10.2020
Gradonačelniku Južne Mitrovice dodeljena policijska zaštita
Osnovno tužilaštvo u Mitrovici saopštilo je danas da je gradonačelniku Južne Mitrovice Agimu Bahtiriju dodeljena policijska zaštita.
  • 16.10.2020
Otac Sava: Sveštenik sa snimka nema veze sa Eparhijom
Večernje novosti juče su objavile snimak na kojem se vidi kako nepoznato svešteno lice skida albansku zastavu sa karaule Košare. Ovaj video je izazvao veliku pažnju i u srpskim i u albanskim medijima, ali i na društvenim mrežama. Iz Eparhije raško-prizrenske poručuju da nemaju ništa sa tim činom.
  • 16.10.2020