Vesti
Hronika

Teško povređen policajac Srbin

Pripadnik kosovske policije M.M. srpske nacionalnosti teško je povređen kod sela Grabovac u opštini Zvečan, kada je u službeno vozilo udario automobil kojim je upravljao N.M, srpske nacionalnosti.
Teško povređen policajac Srbin
Foto abrasmedija.info

Policajac se nalazi u šok sobi bolnice u Kosovskoj Mitrovici sa povredama opasnim po život, izjavio je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić i istakao da je vozaču, koji je izazvao nesreću, određen pritvor.

Incident se dogodio na putu ka selu Grabovac u opštini Zvečan na severu Kosova u trenutku kada je policijsko vozilo bilo parkirano na autobuskom stajalištu, a policajac obavljao rutinsku kontrolu saobraćaja.

Vozač N.M. takođe je povređen i smešten je u mitrovičku bolnicu gde ga čuvaju pripadnici policije. Tužilac mu je odredio pritvor i slučaj okarakterisao ka pokušaj ubistva i izazivanje saobraćajne nesreće, rekao je Bojić.Ostale vesti

Specijalno tužilaštvo u Prištini povuklo nalog za hapšenje Milana Radoičića
Osnovni sud u Prištini odobrio je zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje Milana Radoičića koji je osumnjičen za krivično delo "učešće ili organizacija organizovane kriminalne grupe", prenosi RTS.
  • 28.02.2021
Gračanica: I večeras skup podrške za privedene mladiće
I večeras se oko 50 građana samoinicijativno okupilo ispred policijske stanice u Gračanici kako bi pružilo podršku sedmorici privedenih dečaka zbog tuče u Lapljem Selu.
  • 28.02.2021
Izgorela kuća u selu Kaljin, kod Leposavića
U selu Kaljin, u opštini Leposavić, danas je izgorela kuća usled loših električnih instalacija. Pričinjena je velika materijalna šteta. Žrtava, međutim, nije bilo, zahvaljujući komšijama koji su, nepokretnu stariju osobu izvukli kroz prozor kuće zahvaćene plamenom.
  • 28.02.2021
Priveden osumnjičeni koji je povredio mladića u Severnoj Mitrovici

Muškarac A. S. (1997) albanske nacionalnosti, sa prebivalištem na Kosovu, koji je sinoć oko 22 časa u severnom delu Mitrovice povredio mladića M. M. (1995), priveden je zbog krivičnog dela “ubistvo u pokušaju”, potvrdio je za Radio Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

  • 28.02.2021
I večeras protestovali vršnjaci privedenih mladića
Veliki broj omladinaca okupio se i večeras ispred policijske stanice u centru Gračanice u znak protesta zbog pritvaranja sedmorice omladinaca koji su učestvovali u tuči u Lapljem Selu.
  • 27.02.2021
Gračanica: Manji skup ispred policijske stanice
I večeras se manji broj građana, uglavnom mlađih, samoinicijativno okupio ispred policijske stanice u Gračanici kako bi pružio podršku sedmorici privedenih dečaka zbog tuče u Lapljem Selu.
  • 26.02.2021