Vesti
Hronika

Teško povređen policajac Srbin

Pripadnik kosovske policije M.M. srpske nacionalnosti teško je povređen kod sela Grabovac u opštini Zvečan, kada je u službeno vozilo udario automobil kojim je upravljao N.M, srpske nacionalnosti.
Teško povređen policajac Srbin
Foto abrasmedija.info

Policajac se nalazi u šok sobi bolnice u Kosovskoj Mitrovici sa povredama opasnim po život, izjavio je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić i istakao da je vozaču, koji je izazvao nesreću, određen pritvor.

Incident se dogodio na putu ka selu Grabovac u opštini Zvečan na severu Kosova u trenutku kada je policijsko vozilo bilo parkirano na autobuskom stajalištu, a policajac obavljao rutinsku kontrolu saobraćaja.

Vozač N.M. takođe je povređen i smešten je u mitrovičku bolnicu gde ga čuvaju pripadnici policije. Tužilac mu je odredio pritvor i slučaj okarakterisao ka pokušaj ubistva i izazivanje saobraćajne nesreće, rekao je Bojić.Ostale vesti

Izdat nalog za hapšenje poslanika Etema Arifija

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje poslanika, Etema Arifija.

  • 04.08.2020
Jevtić: Pucano na kuću povratnika u Vidanju
Danas oko 13 sati, nepoznata lica pucala su iz vozila na kuću povratnika u selu Vidanje kod Kline, objavio je ministar za povratak i zajednice Dalibor Jevtić.
  • 04.08.2020
Novi incident u severnom delu Mitrovice, korišćeno vatreno oružje
U Kosovskoj Mitrovici treći dan zaredom, ponovo je došlo do incidenta. Korišćeno je vatreno oružje, a u tuči koja se dogodila, najmanje jedno lice je zadobilo povrede, potvrdio je za Radio Kontakt Plus zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.
  • 04.08.2020
Merdare: Zaplenjeno preko 10.000 falsifikovanih evra
Na kontrolnom punktu Merdare noćas je zaplenjeno 10.500 falsifikovanih evra, saopštila je Uprava carine.
  • 01.08.2020
Na zidu ograde Pešića u Klini ispisana poruka
Preteća poruka na engleskom jeziku “killer” (ubica) ispisana je sinoć oko 19 sati na zidu ograde oko porodičnog doma srpskih povratnika Aleksandra i Vesne Pešić u Klini, potvrdio je za Kosovo Onlajn predsednik Privremenog organa opštine Klina Božidar Šarković.
  • 27.07.2020
Staro Gracko: Bol ne prestaje, vreme je da neko odgovara
Parastosom u Starom Gracku, kod Lipljana, obeležena je 21 godina od ubistva 14 srpskih žetelaca. Porodice stradalih i dalje čekaju pravdu i nadaju se da će počinioci biti pronađeni.
  • 23.07.2020