Vesti
Hronika

Teška saobraćajna nesreća u Gračanici

Oko 16.30 časova na ulazu u Gračanicu iz pravca Gnjilana, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život.
Teška saobraćajna nesreća u Gračanici
Ilustracija

Život je izgubio G.S (48), iz sela Zebince opština Novo Brdo, a kako se pretpostavlja do nesreće je došlo usled neprilagođene vožnje uslovima na putu.

Vozač G.S je u krivini izgubio kontrolu nad vozilom marke „Lada“ i prilikom sletanja sa puta, jedno stablo pokidao a u drugo se zaustavio.

Na lice mesta su odmah izašli pripadnici vatrogasne službe, kosovske policije i lekari Hitne pomoći.

Uviđaj je u toku a zbog udesa, saobraćaj na ovoj deonici bio je u blokadi više od pola sata i trenutno se odvija naizmenično jednom kolovoznom trakom.Ostale vesti

Godišnjica ubistva Dimitrija Popovića
Danas se navršava šesnaest godina od ubistva srednjoškolca Dimitrija Popovića iz Gračanice. Porodica i prijatelji organizovali su parastos ubijenom mladiću.
  • 05.06.2020
Ukradeni automobil Mališe Tijanića pronađen uništen
Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić je na Tviter nalogu saopštio da je automobil koji je krajem aprila ukraden Mališi Tijaniću iz Crkoleza, pronađen danas i da je potpuno uništen.
  • 04.06.2020
Tačijevo obezbeđenje pod istragom PIK-a i Tužilaštva
Policijski inspektorat Kosova i Državno tužilaštvo objavili su u zajedničkoj izjavi da se bave jučerašnjim incidentom u kome su telohranitelji predsednika Kosova Hašima Tačija pretukli aktivistu Pokreta Samoopredeljenja (PS) koji je Tačija nazivao "lopovom".
  • 04.06.2020
Dečani: Preminuo poslednji Srbin u varošici
U Dečanima je juče pronađeno telo Boška Ćirića (58), jedinog Srbina koji je živeo u toj metohijskoj varoši. Ćirić je pronađen mrtav u svom stanu i veruje se da je smrt nastupila nenasilno.
  • 03.06.2020
U Osojanu opljačkane dve kuće
U Osojanu, opština Istok, opljačkane su dve povratničke kuće. U pitanju su porodice Repanović.
  • 02.06.2020
Nesreća u rudniku u Novom Brdu
U rudniku Novo Brdo danas se dogodila nesreća, potvrđeno je za RTV Kim u Policiji. Predstavnici sindikata navode da su dve osobe bile u jami kada se dogodila nesreća.
  • 02.06.2020