Srbinu iz Čaglavice N. A. pritvor od mesec dana

Tužilac je podneo zahtev za pritvor uhapšenog Srbina sa inicijalima N. A. koji je osumnjičen za ratne zločine. Mediji na albanskom pišu da mu je Osnovni sud odredio meru pritvora od mesec dana.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto Dnevno.rs)

U saopštenju tužilaštva se navodi da je kosovska policija uhapsila N. A. osumnjičenog za krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva u Prištini tokom rata na Kosovu.

Kako pišu albanski mediji, policija kaže da se sumnja da je osoba N. A. počinila ratne zločine u prištinskom naselju Emšir 1999. godine.

Juče je objavljeno da je na Administrativnom prelazu Merdare uhapšen Srbin iz Čaglavice sa inicijalima N. A.

Mediji na albanskom su danas pisali o pritvoru za osumnjičenog Srbina ali do saopštenja kosovskog tužilaštva nije bilo jasno da li je reč o istoj osobi koja je juče uhapšena na prelazu Merdare.

Ostale vesti

 • Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Specijalno tužilaštvo za zločine bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova, sa sedištem u Hagu, sprovodi istragu o ulozi Kancelarije za pravnu zaštitu potencijalno optuženih pred Specijalizovanim većima, koja postoji u okviru kosovskog Ministarstva pravde, kao i rukovodioca te kancelarije Dritona Ljajćija.

 • KP: Uhapšen zbog utaje poreza

  KP: Uhapšen zbog utaje poreza

  Kosovska policija uhapsila je danas jednog Albanca zbog sumnje da je „utajio porez“ i time oštetio kosovski budžet za skoro 750 hiljada evra, navodi se u policijskom saopštenju.

 • Specijalni sud pozvao Berišu i Krieziua

  Specijalni sud pozvao Berišu i Krieziua

  Šef Organizacije ratnih veterana OVK Hisni Gucati, saopštio je danas da je Specijalni sud pozvao na saslušanje još jednog bivšeg pripadnika OVK Sejdija Berišu, prenosi Gazeta Ekspres.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane