Vesti
Hronika

Specijalci u Gračanici "podržavali inspekciju u nadgledanju sprovođenja antikovid mera"

Kosovska policija oglasila se kasno popodne povodom sinoćnje akcije u opštini Gračanica.
Specijalci u Gračanici
Sa nadzornih kamera opštine (Foto Kancelarija za KiM)

Kako su naveli putem saoštenja, sprovođenjem akcije u zgradi Opštine Gračanica, pomagali su inspektorima Agencije za hranu i veterinu koji, kako kažu, nadgledaju sprovođenje mera protiv pandemije kovid-19.

"U cilju pravilnog informisanja javnosti i medija oko akcije u Opštini Gračanica, obaveštavamo vas da je na toj lokaciji policija, po službenoj dužnosti, pomagala inspektorima u obavljanju njihovih dužnosti koje podrazumevaju praćenje sprovođenja mera protiv pandemije kovid-19", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da Policija raguje tamo gde, kako navode, postoje informacije o nepoštovanju mera protiv pandemije.

 

 Ostale vesti

Uhapšeni članovi kriminalne grupe u Prištini i Mitrovici
U Prištini i Kosovskoj Mitrovici policija je uhapsila osam osoba osumnjičenih za podmetanje požara, napade ručnim bombama i prinudu, odredivši im pritvor od 30 dana.
  • 04.07.2022
Dvanaest godina od ubistva dr Meska

Danas se navršava dvanaest godina od smrti mitrovičkog pedijatra, dr Mesuda Džekovića, koji je stradao u eksploziji ručne bombe, u severnom delu Mitrovice.

  • 02.07.2022
Nikoli Nedeljkoviću određen pritvor od 30 dana

Dvadesetogodišnjem Nikoli Nedeljkoviću iz Beograda koji je pre dva dana uhapšen na Gazimestanu određen je pritvor od mesec dana, kazala je njegova advokatica Jovana Filipović.

  • 30.06.2022
Dva puta privođen zbog pevanja ‚‚Kosovo je srce Srbije‚‚
Branko Antić, predsednik organizacije "Srpska solidarnost" privođen je juče u dva navrata zbog, kako su mu rekli u Policiji, ugrožavnja pravnog poretka i širenja mržnje.
  • 30.06.2022
ZP:Priveden muškarac zbog ulaska na Kosovo alternativnim putevima

Kosovska policija je u opštini Zubin Potok privela muškarca, srpskog državljanina, osumnjičenog da je alternativnim putevima stigao iz centralne Srbije na Kosovo.

  • 30.06.2022
Napadnuta ekipa Hitne pomoći u Lapljem Selu. U društvu napadača bio i komandir policije u Gračanici
Rano jutros prilikom pružanja pomoći povređenom licu u udesu koji se rano jutros dogodio između Lapljeg Sela i Gračanice napadnuta je ekipa hitne pomoći iz Lapljeg Sela.  
  • 29.06.2022