Vesti
Hronika

Severna Mitrovica: Pronađeno beživotno telo

U Severnoj Mitrovici danas posle pode, pronađeno je beživotno telo. Identitet žrtve još uvek je nepoznat.
Severna Mitrovica: Pronađeno beživotno telo
Policijske ekipe na mestu gde je pronađeno telo (Foto Kontakt)

U blizini naselja Tri solitera u Severnoj Mitrovici, na obali reke Ibar, pronađeno je beživotno telo. Identitet žrtve još uvek nije poznat.

Pripadnici Kosovske policije nalaze se na licu mesta i započeli su istragu povodom ovog slučaja.

Kako Kontakt Plus saznaje, očekuje se da na lice mesta stignu i ekipe sudske medicine.

Na mesto događaja, izašli su i lekari Hitne službe mitrovičkog Doma zdravlja, koji su samo mogli da konstatuju da je telo muškarca koje je pronađeno, bez znakova života.Ostale vesti

Kod Prištine uhapšen muškarac, zaplenjeno preko 27 kilograma marihuane
U okviru akcije Kosovske policije, u selu Mramor kod Prištine, uhapšen je muškarac kod koga je pronađeno više od 27 kilograma marihuane.
  • 09.08.2022
Petković sa porodicom momka uhapšenog na Gazimestanu
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković objavio je na svom Fejsbuk nalogu da se sastao sa porodicom Nikole Nedeljkovića, koji je na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu.
  • 09.08.2022
Tužilaštvo: Nastavlja se inspekcijski nadzor na Brezovici

Na području Brezovice i danas se vrši inspekcijski nadzor u cilju istrage o nelegalnoj gradnji u zoni Nacionalnog parka, saopšteno je iz Tužilaštva u Uroševcu.

  • 09.08.2022
Slabiji zemljotres kod Ulcinja
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore je u 7.33h registrovao slab zemljotres, sa epicentrom na tri kilometra jugozapadno od Ulcinja.
  • 09.08.2022
Ruska novinarka proterana sa Kosova
Kosovske vlasti uhapsile su tokom vikenda rusku novinarku Dariju Aslamovu i proterale je, pod optužbom da je špijunirala za Moskvu, uz zabranu ulaska na Kosovo u trajanju od pet godina.
  • 08.08.2022
Šumski požar u okolini Kline

Šumski požar koji je danas oko podneva izbio nadomak Kline, preti da ugrozi povratničko selo Drenovac, a vatra se širi i prema selima Bokšić, Petrič i Duge Njive, saznaje Riznica.

  • 08.08.2022