Vesti
Hronika

Severna Mitrovica: Pronađeno beživotno telo

U Severnoj Mitrovici danas posle pode, pronađeno je beživotno telo. Identitet žrtve još uvek je nepoznat.
Severna Mitrovica: Pronađeno beživotno telo
Policijske ekipe na mestu gde je pronađeno telo (Foto Kontakt)

U blizini naselja Tri solitera u Severnoj Mitrovici, na obali reke Ibar, pronađeno je beživotno telo. Identitet žrtve još uvek nije poznat.

Pripadnici Kosovske policije nalaze se na licu mesta i započeli su istragu povodom ovog slučaja.

Kako Kontakt Plus saznaje, očekuje se da na lice mesta stignu i ekipe sudske medicine.

Na mesto događaja, izašli su i lekari Hitne službe mitrovičkog Doma zdravlja, koji su samo mogli da konstatuju da je telo muškarca koje je pronađeno, bez znakova života.Ostale vesti

Podneta krivična prijava protiv Tačija
Vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova Kosova Đeljalj Svećlja podneo je Osnovnom tužilaštvu u Prištini krivičnu prijavu protiv predsednika Kosova Hašima Tačija zbog njegove izjave date 23. marta ove godine u kojoj poziva na nepoštovanje odluka Vlade o zaštitnim merama protiv virusa Kovid-19.
  • 30.03.2020
KP: Hapšenje i zaplena narkotika
Kosovska policija saopštila je danas da su u Prištini uhapšena dva lica osumnjičena za umešanost u izvršenje krivičnih dela "neovlašćena kupovina, držanje, prodaja ili distribucija opojnih droga, supstanci, psihotropnih ili analognih i neovlašćeno posedovanje oružja i municije".
  • 30.03.2020
Ranjeni policajac iz Vrbovca van životne opasnosti
Povređeni policajac Zoran Jović iz sela Vrbovac u opštini Klokot, nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Prištini i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, saopštila je Kosovska policija.
  • 29.03.2020
Policija: Srbin iz Čaglavice nije pretio Tačiju
Srbin I.L. iz Čaglavice, koji je danas priveden, nije pretio kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju, saznaje RTV Kim u Policiji u Gračanici.
  • 28.03.2020
Ranjeni policajac iz Vrbovca u teškom stanju
Pripadnik Kosovske policije Zoran Jerinić, ranjen je danas oko 13 časova u selu Vrbovac u opštini Klokot hicem iz pištolja.
  • 28.03.2020
Opljačkane srpske porodice u selima Banje i Osojane
Pljačka koja se prethodne noći dogodila u selima Banje u opštini Srbica i Osojane u opštini Istok, i pored zabrane kretanja, koja je na snazi uznemirila je meštane ovih sela.
  • 28.03.2020