Vesti
Hronika

Saši Đokiću određen pritvor od 48 sati

Poslanik Skupštine Kosova i predsednik Socijaldemokratske partije Saša Đokić priveden je u Gračanici jer je navodno u restoranu "Madera" uvredio kosovskog policajca koji ga je priveo pre mesec dana.
Saši Đokiću određen pritvor od 48 sati
Saša Đokić (Foto KIM)

Kosovski tužilac je Đokiću odredio zadržavanje od 48 sati zbog vređanja i napada na službeno lice, rekao je Beti izvor iz policije.

Đokić je navodno vređao i udario u rame policajca, koji ga je po pozivu priveo pre mesec dana u policijsku stanicu na saslušanje.

U policiji su naveli da je Đokić odbio da se podvrgne alko testu i da je i u policijskoj stanici ponovo vređao i udario policajca.Ostale vesti

OSCE: Privedeni oni koji su kamenovali kuću Rumene Ljubić

Kosovska policija privela je one koji su kamenovali kuću Rumene Ljubić, potvrdila je Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju na Kosovu (OESCE) na svom tviter nalogu.

  • 22.10.2021
Pljačke u Gračanici: Lopovi ulaze u kuće dok su domaćini u kućama
Poslednjih dana u Gračanici je opljačkano nekoliko porodica, a zabeležen je i jedan pokušaj pljačke. Za sada prema tvrdnjama oštećenih, nijedan slučaj nije rasvetljen. 
  • 21.10.2021
Za starcem iz Straže i dalje se traga
Boško Mladenović iz sela Straža, koji ima 90 godina nestao je devetog oktobra ove godine. Iako su sprovedene potrage, od straca nema ni traga, potvrdio je za RTV Kim poručnik kosovske policije za region Gnjilane Ismet Hašani.
  • 20.10.2021
Kosovski vrhovni sud potvrdio presudu Arsiću za ratne zločine

Vrhovni sud potvrdio je šestogodišnju kaznu zatvora Nenadu Arsiću za ratne zločine na Kosovu.

  • 20.10.2021
Zalutali metak na Jarinju
Kosovska policija je preko graničnih službenika dobila informaciju da je na graničnom prelazu Jarinjeu u popodnevnim časovima metak iz vatrenog oružja pogodio kontejner koji služi službenicima granične policije i carine na teritoriji Kosova, potvrđeno je za RTV Kim iz Policije Kosova.
  • 17.10.2021
Gračanica: Opljačkana porodica Jovanović
Lopovi su tokom prethodne noći upali u kuću Aleksandra Jovanovića u Gračanici i iz nje odneli novac, mobilne telefone, dokumentaciju kao i automobil BMW X5 koji je bio parkiran u dvorištu.
  • 16.10.2021