Saobraćajna nesreća u Suvom Dolu, tri osobe povređene

Ozbiljna saobraćajna nesreća dogodila se u Severnoj Mitrovici u blizini sela Suvi Do.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto: kurir-info.rs)

Indeksonline kontaktirao je portparola Kosovske policije u Severnoj Mitrovici, Branislava Radovića, koji je potvrdio da su tri osobe povređene u nesreći.

„Dogodila se saobraćajna nesreća na lokalnom putu u opštini Mitrovica, u blizini mosta na Ibru, u selu Suvi Do, gde su tri osobe povređene u sudaru vozila marke Golf 7 i Touran“.

Ostale vesti

 • Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Specijalno tužilaštvo za zločine bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova, sa sedištem u Hagu, sprovodi istragu o ulozi Kancelarije za pravnu zaštitu potencijalno optuženih pred Specijalizovanim većima, koja postoji u okviru kosovskog Ministarstva pravde, kao i rukovodioca te kancelarije Dritona Ljajćija.

 • KP: Uhapšen zbog utaje poreza

  KP: Uhapšen zbog utaje poreza

  Kosovska policija uhapsila je danas jednog Albanca zbog sumnje da je „utajio porez“ i time oštetio kosovski budžet za skoro 750 hiljada evra, navodi se u policijskom saopštenju.

 • Specijalni sud pozvao Berišu i Krieziua

  Specijalni sud pozvao Berišu i Krieziua

  Šef Organizacije ratnih veterana OVK Hisni Gucati, saopštio je danas da je Specijalni sud pozvao na saslušanje još jednog bivšeg pripadnika OVK Sejdija Berišu, prenosi Gazeta Ekspres.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane