Vesti
Hronika

Saobraćajna nesreća u Gračanici

U Gračanici, preko puta seoskog groblja, večeras je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala vozila BMW i Opel korsa. Oba automobila su teško oštećena, a prema rečima okupljenih građana, u sudaru su povređene osobe koje su bile u automobilima i prevezeni su u gračaničku bolnicu. Međutim, sa odeljenja Hirurgije KBC-a nisu želeli da potvrde ovu informaciju RTV Kim.
Saobraćajna nesreća u Gračanici
Posledice saobraćajne nesreće (Foto Kim)

Zvaničnih detalja o uzrocima saobraćajne nesreće za sada nema, ali kako saznajemo od okupljenih građana, do sudara je došlo kada jedno od vozila želelo da skrene u ulicu, pa automobil koji je išao iz suprotnog pravca nije uspeo da ga izbegne te je došlo do direktnog sudara. U oba vozila bilo je po dvoje putnika, inače meštana Gračanice. U automobilu marke BMW bila je i trudnica. Kako su nam kazali okupljeni, učesnici ove saobraćajne nesreće su preveženi u bolnicu.

RTV Kim je večeras pokušala da sazna da li su osobe koje su bile u automobilima povređene, međutim, iz ove bolnice nisu želeli da odgovore na naša pitanja.

Na licu mesta su pripadnici Kosovske policije koji vrše uviđaj. Deonica puta koji vodi ka Gnjilanu je trenutno zatvorena za saobraćaj.

 Ostale vesti

Fizički napad u severnom delu Mitrovice, povređene dve osobe

U severnom delu Mitrovice dogodio se fizički napad u kojem su povređene dve osobe, saopšteno je iz Kosovske policije.

  • 29.11.2022
Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022
Merdare: Zaplenjeno više od pola tone suvog mesa
Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili više od 530 kilograma goveđeg sudžuka i pečenice, kojima su bili napunjeni koferi među prtljagom jednog autobusa na liniji iz Prizrena ka Nemačkoj, saopštila je Uprava carina.
  • 24.11.2022