Vesti
Hronika

Saobraćajna nesreća na putu između Gračanice i Lapljeg Sela

Na putu između Gračanice i Lapljeg Sele dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređen mladić, vozač automobila, koji je nakon ukazane prve pomoći, prebačen na odeljenje hirurgije na dalje lečenje, kazala je za RTV Kim doktorka Bojana Rajković.
Saobraćajna nesreća na putu između Gračanice i Lapljeg Sela
Udes na putu između Gračanice i Lapljeg Sela (Foto Kim)

Kako javlja reporterka RTV Kim, vatrogasci i Hitna pomoć došli su na lice mesta.

Do udesa je došlo između automobila "mercedes" i kombija marke "volksvagen". U udesu je povređena jedna osoba, koja se nalazila u automobilu, saznaje RTV Kim.

"U putničkom automobili nalazio se mladić starosti 25 godina, dok su u drugom vozilu bila dvojica muškaraca. Ono što je služba Hitne pomoći uočila na licu mesta, bilo je jako loše stanje mladića, sa teškim povredama i prelomima, koji je nakon ukazane pomoći, stabilizovan i bio van životne opasnosti, pa je zatim  prebačne na odeljenje hirurgije u Gračanici, na dalje lečenje", kazala je za RTV Kim Bojana Rajković doktorka opšte medicine u službi Hitne pomoći. 

Policijski službenici obustavili su i preusmerili saobraćaj.Ostale vesti

Pronađena eksplozivna naprava kod Merdara. Kfor izvršio kontrolisanu eksploziju
U blizini administrativnog prelaza Merdare danas je pronađena eksplozivna naprava koja je potom uništena u kontrolisanoj eksploziji od strane Kfora, javili su mediji na albanskom.
  • 08.12.2021
Organizovani i multinacionalni
Kancelarija za kontrolu strane imovine (OFAC) Ministarstva finansija SAD označila je Zvonka Veselinovića, njegovog brata Žarka, Milana Radoičića, Željka Bojića i Marka Rošića zbog pripadnosti koruptivnim mrežama povezanim sa transnacionalnim organizovanim kriminalom.
  • 08.12.2021
SAD uvele sankcije Radoičiću i Veselinoviću
Sjedinjene Američke Države objavile su nove sankcije pod kojim su, između ostalih, biznismeni s Kosova Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, javila je Nova.rs.
  • 08.12.2021
U Bošnjačkoj mahali postavljene zastave Albanije i UČK
U naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Кosovske Mitrovice, večeras su postavljene zastave Albanije i UČК, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
  • 06.12.2021
Preminuo Bob Dol
Bivši vođa republikanske većine u američkom Senatu i poslednji iz generacije iz Drugog svetskog rata koji je bio nominovan za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Bob Dol preminuo je juče u 98. godini.
  • 06.12.2021
Obijena crkva u Prilužju, polomljena kamera i odneta oprema

U Hramu Preobraženja Gospodnjeg u Prilužju, ranije ove nedelje, tj. između srede i četvrtka dogodila se teška krađa. 

  • 05.12.2021