Vesti
Hronika

Saobraćajna nesreća na putu između Gračanice i Lapljeg Sela

Na putu između Gračanice i Lapljeg Sele dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređen mladić, vozač automobila, koji je nakon ukazane prve pomoći, prebačen na odeljenje hirurgije na dalje lečenje, kazala je za RTV Kim doktorka Bojana Rajković.
Saobraćajna nesreća na putu između Gračanice i Lapljeg Sela
Udes na putu između Gračanice i Lapljeg Sela (Foto Kim)

Kako javlja reporterka RTV Kim, vatrogasci i Hitna pomoć došli su na lice mesta.

Do udesa je došlo između automobila "mercedes" i kombija marke "volksvagen". U udesu je povređena jedna osoba, koja se nalazila u automobilu, saznaje RTV Kim.

"U putničkom automobili nalazio se mladić starosti 25 godina, dok su u drugom vozilu bila dvojica muškaraca. Ono što je služba Hitne pomoći uočila na licu mesta, bilo je jako loše stanje mladića, sa teškim povredama i prelomima, koji je nakon ukazane pomoći, stabilizovan i bio van životne opasnosti, pa je zatim  prebačne na odeljenje hirurgije u Gračanici, na dalje lečenje", kazala je za RTV Kim Bojana Rajković doktorka opšte medicine u službi Hitne pomoći. 

Policijski službenici obustavili su i preusmerili saobraćaj.Ostale vesti

Apelacioni sud odbacio žalbe u slučaju Ivanovića
Apelacioni sud odbacio je žalbe na odbacivanje optužnice protiv dokaza u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. U žalbenoj najavi se navodi da su žalbe advokata odbijene kao neosnovane.
  • 11.05.2021
Kamenovana crkva u Vitini

Kancelarija za KiM u saopštenju dostavljenom medijima navodi da su "sinoć nepoznati počinioci kamenovali crkvu Svete Petke u Kosovskoj Vitini".

  • 10.05.2021
Preko 790 novčanih kazni zbog nepoštovanja anti-kovid mera
Zbog nepoštovanja mera za sprečavanje širenja koronavirusa, Kosovska Policija nastavila je sa kažnjavanjem fizičkih i pravnih lica.
  • 10.05.2021
Zubin Potok: Policiji prijavljena pucnjava, nema povređenih
Članovi "Kosovskog planinskog društva" prijavili su policiji da su danas, tokom planinarenja na području opštine Zubin Potok, začuli pucnje iz vatrenog oružja.
  • 09.05.2021
Kosovska Vlada prati tok iskopavanja u Kiževaku kod Raške
Vlada Kosova saopštila je da pomno prate nastavak iskopavanja navodne masovne grobnice u Kiževaku kod Raške.
  • 09.05.2021
Miroslav Lukić iz Velike Hoče: Uplašen sam, ali mora da se živi
Miroslav Lukić iz Velike Hoče napadnut je u sredu od strane trojice Albanaca nakon što je više puta policiji prijavljivao čobane koji svoju stoku vode na ispašu na srpska imanja u okolini Velike Hoče.
  • 07.05.2021