Vesti
Hronika

Saobraćajna nesreća na putu Gračanica - Laplje Selo

Na lokalnom putu između Lapljeg Sela i Gračanice jutros pre 10 časova, došlo je do saobraćajne nezgode.

Saobraćajna nesreća na putu Gračanica - Laplje Selo
Saobraćajna nezoda na putu Laplje Selo - Gračanica (Foto Kim)

U sudaru su učestovovala dva vozila, automobili marke Opel Astra i Kia.

Iz Hitne pomoći u Lapljem Selu za RTV Kim, kazali su da su tri osobe povređene tokom saobraćajne nesreće.

"U saobraćanoj neseći u kojoj su učestvovala dva vozila, tri lica su povređena. Povređeni su zbrinuti i transportovani u Kliničko bolnički centar Priština. Dve osobe nakon ukazane lekarske pomoći puštene su na kućno lečenje, a jedna osoba je zadražana na dalje posmatranje", kazala je dežurna doktorka u Hitnoj pomoći u Lapljem Selu Maja Stojković.Ostale vesti

UNS: Srušena ploča na mestu otmice novinara Đura Slavuja i Ranka Perenića
Kod Velike Hoče na mestu gde su oteti novinari Radio Prištine Đuro Slavuj i Ranko Perenić, ponovo je srušena ploča koju je postavilo Udruženje novinara Srbije (UNS) sa svojim ogrankom na Кosovu, navodi se u saopštenju UNS-a koje je dostavljeno medijima.
  • 03.12.2021
KP: Identifikovani svi učesnici tuče u “Amneziji”
Sva lica koja su učestvovala u tuči do koje je došlo ovog ponedeljka u Vardarskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici, a u kojoj je bilo upotrebljeno vatreno oružje, identifikovana su i protiv njih će biti preduzete predviđene zakonske mere, saopšteno je iz Kosovske policije.
  • 02.12.2021
Apelacioni sud potvrdio presude za ratne zločine Krstiću i Šabaniju
Apelacioni sud Kosova potvrdio je presudu Osnovnog suda u Prištini od 23. marta ove godine, kojom su Zlatan Кrstić i Destan Šabani osuđeni za ratne zločine na Кosovu protiv civilnog stanovništva.
  • 02.12.2021
Ranjene dve osobe nedaleko od Prištine
U mestu Devet Jugovića kraj Prištine su u poslepodnevnim časovima ranjene dve osobe.
  • 01.12.2021
Gradonačelnik Kline osuđen zbog sukoba interesa, zaposlio ćerku
Osnovni sud u Peći proglasio je gradonačelnika Kline Zenuna Eljezaja krivim za sukob interesa, osudivši ga na plaćanje kazne od 4.000 evra nakon što je svojoj ćerki omogućio da se zaposli u Glavnom centru porodične medicine (GCPM) u Klini.
  • 01.12.2021
Osojane: Pronađeno beživotno telo povratnika u selu Koš
U povratničkom selu Koš kod Osojana u jutrarnjim časovima je pronađeno beživotno telo povratnika Velimira Popovića (1951) ispred porodične kuće. Srčani udar je najverovatniji uzrok njegove smrti.
  • 30.11.2021