Vesti
Hronika

Samoubistvo u Lapljem Selu

S. D. (1962) iz Lapljeg Sela izvšila je jutros samoubistvo skočivši sa šestog sprata zgrade u kojoj je živela. Stradala je na mestu.
Samoubistvo u Lapljem Selu
Zgrada u kojoj je S.D. živela (Foto Nedeljko Zejak)

Policija je izvršila uviđaj, a telo nastradale je prebačeno na obdukciju u Prištini.

S. D. koja je po profesiji stomatolog, živela je sa ćerkom i majkom u Lapljem Selu, u stanu koji joj je dodelio Crveni krst.

Kako nezvanično saznajemo, nastradala je imala psihičkih problema. Uprkos apelima njenih komšija iz zgrade, Centar za socijalni rad nije pomogao da se ona smesti u adekvatnu zdravstvenu ustanovu.Ostale vesti

Preminuo Ćiro Blažević
Fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u 88. godini posle duge borbe sa rakom.
  • 08.02.2023
KP: Krađa kod Sočanice
Na lokaciji u blizini Sočanice u opštini Leposavić je prijavljen slučaj "teške krađe" koja se dogodila na privatnom imanju (vikendica), gde su nepoznati počinioci ukrali "vazdušnu pušku i druge stvari", saopšteno je iz Kosovske Policije (KP).
  • 07.02.2023
U Orahovcu uništen mural najboljem svetskom teniseru
Mural sa likom Novaka Đokovića najboljeg svetskog tenisera koji je oslikan u Orahovcu uništen je noćas od strane nepoznatih počinilaca.
  • 07.02.2023
Prijave protiv Đuzića i napadača albanske nacionalnosti

U policijskoj stanici u Klokotu podneli su krivične prijave protiv devetnaestogodišnjeg Bobana Đuzića iz Mogile i maloletnog Albanca Lj. E. iz istog mesta, a koji je Đuzića prošle nedelje napao nožem nanevši mu dve ubodne rane, potvrdio je RTS-u Đuzićev branilac advokat Vasilije Arsić.

  • 06.02.2023
Dojava o bombi na aerodromu u Prištini
Osoblje i putnici međunarodnog aerodroma "Adem Jašari" u Prištini evakuisani su nakon informacije o podmetanju bombe.
  • 06.02.2023
KP: U selu Mogila sukob posle svađe oko kućnog ljubimca

U selu Mogila dogodio se sukob posle svađe dvojica mladića iz srpske i albanske zajedice oko kućnog ljubimca, rečeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress u Kosovskoj policiji u Gnjilanu.

  • 04.02.2023