Vesti
Hronika

RTV Gračanica: Ispred Policijske stanice ranjena jedna osoba

Ispred policijske stanice u Gračanici u kasnim popodnevnim časovima izboden je muškarac M.Đ. star 49 godina.
RTV Gračanica: Ispred Policijske stanice ranjena jedna osoba
Ispred Policijske stanice u Gračanici (Foto RTV Gračanica)

Prema nezvaničnim saznanjima RTV Gračanice, žrtva je nakon prepirke sa nepoznatim licem zadobila teške telesne povrede.

M.Đ. je primljen na odeljenje hirurgije KBC Priština u Gračanici gde se, kako navode prati njegovo zdravstveno stanje.

“Na hiruršku kliniku КBC-Priština-Gračanica primljen je povređeni, star 49 godina. Informacije kojima trenutno raspolažemo su da je povrede zadobio u tuči. Radi se o povredama koje je zadobio oštrim predmetom u predelu leđa, zatim tupim povredama u desnoj strani grudnog koša, fraktura desne podlaktice i povredi desnog oka. Pacijent je u stabilnom stanju nakon sprovedene dijagnostike, pod konstatnim je praćenjem”, rekao je za RTV Gračanica direktor КBC-Priština u Gračanici, prof. dr Bratislav Lazić.

Iz policijske stanice u Gračanici nema detaljnijih podatka o ovom slučaju.

Međutim, RTV Gračanica navodi da je iz bliskih izvora žrtve saznala da je M.Đ. ranio pripadnik albanske nacionalnosti.Ostale vesti

Krivična prijava protiv gradonačenika Gračanice
Zamenik predsednika Skupštine opštine Gračanica, Granit Gaši, podneo je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika ove lokalne samouprave Srđana Popovića.
  • 01.12.2020
KP: U okolini Vrbnice zaplenjeno blizu 30 kg marihuane
Kosovska policija zaplenila je oko 30 kg marihuane u blizini mesta Vrbnica, u opštini Prizren.
  • 30.11.2020
Preminuo novinar Borivoje Ugrinović
Borivoje Bora Ugrinović novinar, književnik i televizijski stvaralac koji je ostavio traga u TV redakcijama u Prizrenu, Prištini, Beogradu, Nišu, Prokuplju i Gnjilanu preminuo je juče u Nišu. "Tokom ratnih godina 1998-1999. bio je izveštač sa Kosova i Metohije i juga centralne Srbije", podseća UNS.
  • 30.11.2020
Opljačkana porodica u Preocu
Sinoć u vreme policijskog časa opljačkana je porodica u Preocu. Kako javlja RTV Gračanica, lopovi su upali u kuću porodice Simić odakle su odneli sav porodičan nakit.
  • 27.11.2020
Preminuo Maradona
U Argentini je danas preminuo jedan od najvećih fudbalera svih vremena Dijego Armando Maradona, potvrdili su argentinski mediji.
  • 25.11.2020
Preminuo Milorad Trifunović
Koordinator porodica kidnapovanih i nestalih na KiM, Milorad Trifunović, preminuo je danas. Ovu vest je na svom Fejsbuk profilu saopštio Resursni centar za nestale osobe čiji je, uz Bajrama Ćerkinaja, Trifunović bio jedan od osnivača.
  • 25.11.2020