Vesti
Hronika

Razbojništvo u Jarinju, napali ženu i oteli joj novac

Kosovska policija saopštila je danas da je u Jarinju na severu Kosova privela dvojicu Srba koji su osumnjičeni za razbojništvo.
Razbojništvo u Jarinju, napali ženu i oteli joj novac
Prelaz Jarinje (Foto Novosti)

Osumnjičeni su, kako je navela Kosovska policija, nasilno ušli u kuću jedne Srpkinje koju su opljačkali uzevši joj 250 evra i 20.000 dinara.

Žrtva je tom prilikom i fizički napadnuta, zadobila je povrede nakon čega je medicinski zbrinuta.

Odlukom nadležnog tužioca dvojica osumnjičenih su pušteni a protiv njih je pokrenut redovan sudski postupak zbog razbojiništva.

Incident se dogodio u nedelju.Ostale vesti

Kod Prištine uhapšen muškarac, zaplenjeno preko 27 kilograma marihuane
U okviru akcije Kosovske policije, u selu Mramor kod Prištine, uhapšen je muškarac kod koga je pronađeno više od 27 kilograma marihuane.
  • 09.08.2022
Petković sa porodicom momka uhapšenog na Gazimestanu
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković objavio je na svom Fejsbuk nalogu da se sastao sa porodicom Nikole Nedeljkovića, koji je na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu.
  • 09.08.2022
Tužilaštvo: Nastavlja se inspekcijski nadzor na Brezovici

Na području Brezovice i danas se vrši inspekcijski nadzor u cilju istrage o nelegalnoj gradnji u zoni Nacionalnog parka, saopšteno je iz Tužilaštva u Uroševcu.

  • 09.08.2022
Slabiji zemljotres kod Ulcinja
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore je u 7.33h registrovao slab zemljotres, sa epicentrom na tri kilometra jugozapadno od Ulcinja.
  • 09.08.2022
Ruska novinarka proterana sa Kosova
Kosovske vlasti uhapsile su tokom vikenda rusku novinarku Dariju Aslamovu i proterale je, pod optužbom da je špijunirala za Moskvu, uz zabranu ulaska na Kosovo u trajanju od pet godina.
  • 08.08.2022
Šumski požar u okolini Kline

Šumski požar koji je danas oko podneva izbio nadomak Kline, preti da ugrozi povratničko selo Drenovac, a vatra se širi i prema selima Bokšić, Petrič i Duge Njive, saznaje Riznica.

  • 08.08.2022