Vesti
Hronika

Razbijeno staklo na radnji Blagoja Radića iz Orahovca

U noći između subote i nedelje polomljeno je staklo na vratima prodavnice vlasnika Blagoja Radića u Orahovcu.
Razbijeno staklo na radnji Blagoja Radića iz Orahovca
Razbijeno staklo na vratima radnje Blagoja Radića u Orahovcu (Foto Radio Goraždevac)

Staklo je razbijeno, kako vlasnik pretpostavlja, nekim čvrstim predmetom izbliza koji je počinilac verovatno poneo sa sobom jer u prodavnici, osim stakla na sve strane, nije bilo ni kamena ni bilo čega drugog.

Prodavnica se nalazi na pedesetak metara od crkve u Orahovcu.

Inače, u poslednja dva dana se radi ulica ispred crkve, skinuta je sva kocka, pa je počinilac verovatno išao pešice, budući da je za vozila je ulica zatvorena. Svetlo je u dvorištu porodice Radić, u čijem je sastavu prodavnica, bilo upaljeno do 2.30.

Iz radnje nije ništa odneto, što govori da nije staklo razbijeno radi pljačke već radi zastrašivanja, smatra Radić.

Pre nekoliko godina je u istu radnju provaljeno. Tada je iz nje odnet sitan novac iz kase i nekoliko boksova cigareta. Ni taj, ni ovaj slučaj nisu prijavljeni policiji.Ostale vesti

Uhapšeni članovi kriminalne grupe u Prištini i Mitrovici
U Prištini i Kosovskoj Mitrovici policija je uhapsila osam osoba osumnjičenih za podmetanje požara, napade ručnim bombama i prinudu, odredivši im pritvor od 30 dana.
  • 04.07.2022
Dvanaest godina od ubistva dr Meska

Danas se navršava dvanaest godina od smrti mitrovičkog pedijatra, dr Mesuda Džekovića, koji je stradao u eksploziji ručne bombe, u severnom delu Mitrovice.

  • 02.07.2022
Nikoli Nedeljkoviću određen pritvor od 30 dana

Dvadesetogodišnjem Nikoli Nedeljkoviću iz Beograda koji je pre dva dana uhapšen na Gazimestanu određen je pritvor od mesec dana, kazala je njegova advokatica Jovana Filipović.

  • 30.06.2022
Dva puta privođen zbog pevanja ‚‚Kosovo je srce Srbije‚‚
Branko Antić, predsednik organizacije "Srpska solidarnost" privođen je juče u dva navrata zbog, kako su mu rekli u Policiji, ugrožavnja pravnog poretka i širenja mržnje.
  • 30.06.2022
ZP:Priveden muškarac zbog ulaska na Kosovo alternativnim putevima

Kosovska policija je u opštini Zubin Potok privela muškarca, srpskog državljanina, osumnjičenog da je alternativnim putevima stigao iz centralne Srbije na Kosovo.

  • 30.06.2022
Napadnuta ekipa Hitne pomoći u Lapljem Selu. U društvu napadača bio i komandir policije u Gračanici
Rano jutros prilikom pružanja pomoći povređenom licu u udesu koji se rano jutros dogodio između Lapljeg Sela i Gračanice napadnuta je ekipa hitne pomoći iz Lapljeg Sela.  
  • 29.06.2022