Vesti
Hronika

Radović: Iz Komercijalne banke u Zubinom Potoku ukradeno preko 90.000 evra

Trojica maskiranih muškaraca sa automatskim oružjem su tokom jučerašnje pljačke banke u Zubinom Potoku odneli preko 90 hiljada evra, objavio je Klan Kosova pozivajući se na izjavu portparola Kosovske policije za region Sever, Branislava Radovića, prenosi KoSSev.
Radović: Iz Komercijalne banke u Zubinom Potoku ukradeno preko 90.000 evra
Zubin Potok (Foto Kurir)

Radović je kazao da je ukradeno 10 miliona dinara (84 hiljade 915 evra) i 6 hiljada evra.

Pljačka se dogodila juče oko 13.50, a policija je informaciju dobila tako što se aktivirao alarm u banci.

Radović je u ranijoj izjavi za KoSSev naveo da je policijska patrola, koja se odmah uputila ka banci nakon aktiviranja alarma primetila tri maskirana naoružana lica.

„Bili su i u maskirnim uniformama, ali i naoružani automatskim puškama, koje su uperili prema patroli kada je naišla“, kazao je, dodajući da su vozilom Volkswagen Passat tamno plave boje, kosovskih registarskih oznaka, magistralnim putem pobegli u pravcu Mitrovice.Ostale vesti

Dva puta privođen zbog pevanja ‚‚Kosovo je srce Srbije‚‚
Branko Antić, predsednik organizacije "Srpska solidarnost" privođen je juče u dva navrata zbog, kako su mu rekli u Policiji, ugrožavnja pravnog poretka i širenja mržnje.
  • 30.06.2022
ZP:Priveden muškarac zbog ulaska na Kosovo alternativnim putevima

Kosovska policija je u opštini Zubin Potok privela muškarca, srpskog državljanina, osumnjičenog da je alternativnim putevima stigao iz centralne Srbije na Kosovo.

  • 30.06.2022
Napadnuta ekipa Hitne pomoći u Lapljem Selu. U društvu napadača bio i komandir policije u Gračanici
Rano jutros prilikom pružanja pomoći povređenom licu u udesu koji se rano jutros dogodio između Lapljeg Sela i Gračanice napadnuta je ekipa hitne pomoći iz Lapljeg Sela.  
  • 29.06.2022
Miloradu Đokoviću određen pritvor do 30 dana
Sudija Osnovnog suda u Prištini odredio je pritvor do 30 dana Miloradu Đokoviću iz Vitomirice kod Peći, koji je u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je 1999. godine učestvovao u navodnom ratnom zločinu.
  • 29.06.2022
Filipović: Nikoli se stavljaju na teret reči za koje tvrdi da nije izgovorio
Nikola Nedeljković koji je juče uhapšen na Gazimestanu tereti se da je počinio krivično "raspirivanja razdora i netrpeljivosti". Trenutno se nalazi u Policijskoj stanici u Prištini gde je i saslušan. Još uvek se ne zna da li postoji osnov za odrđivanje pritvora.
  • 29.06.2022
Određen pritvor osumnjičenom za nanošenje teških telesnih povreda u tuči kod picerija
Iz Kosovske policije je saopšteno da je U.M. (1998) saslušan u prisustvu advokata zbog sumnje da je počinio krivično delo “Nanošenje teških telesnih povreda”, tokom tuče koja se dogodila 28. juna u blizini picerije “Mrvica” u severnom delu Mitrovice.
  • 29.06.2022