Vesti
Hronika

Radojević lakše povređen

Pretučeni aktivista PKS-a Milan Radojević zadobio je lakše telesne povrede i u stabilnom je stanju, potvrdio je za RTV Kim dežurni doktor iz KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek.
Radojević lakše povređen
Milan Radojević (Foto PKS)

"Pacijent Milan Radojević primljen je danas u popodnevnim satima sa povredama glave i tela. Posle završene dijagnostike, mogu da kažem da se radi o lakim telesnim povredama. On se trenutno nalazi kod nas na praćenju. Rađen je i skener glave i centralnog nervnog sistema, nema krvarenja ni preloma kostiju", rekao je doktor Elek koji očekuje da će Radojević sutra biti otpušten iz bolnice.

"Zadržan je na praćenju od 24 sata. To je uobičajeno kada su ovakve povrede u pitanju, pacijenti se zadržavaju dan, najviše dva u bolnici", zaključio je doktor Elek.

Vozač lidera PKS-a Milan Radojević napadnut je u Leposaviću tokom trajanja konferencije za štampu Aleksandra Jablanovića.Ostale vesti

Godišnjica zločina u Goraždevcu
Parastosom u crkvi Presvete Bogorodice i obilaskom grobova ubijenih dečaka obeležena je još jedna godišnjica zločina nad srpskom decom u Goraždevcu.
  • 13.08.2020
Milisav Dakić: Zločin van zločina
"Voleo bih da podsetim sve koji znaju za ovo da je bilo 97-8 dece, a da je ispaljeno 87 metaka u decu. To je zločin van zločina, to može samo bolesni um da uradi", rekao je u Goraždevcu Milisav Dakić, otac ubijenog Panta.
  • 13.08.2020
Navršava se 17 godina od ubistva srpske dece na Bistrici
Danas će u Goraždevcu biti obeležena 17. godišnjica od ubistva Ivana Jovovića i Panta Dakića i ranjavanja još četvoro dece na reci Bistrici u Goraždevcu.
  • 13.08.2020
Sutra se navršava 17 godina od ubistva dece na Bistrici
U Goraždevcu će sutra biti obežena sedamnaesta godišnjica napada u kome su na obali reke Bistrice na kupanju ubijena dva srpska dečaka, a ranjeno još četvoro dece.
  • 12.08.2020
Namerna dramatizacija rutinske akcije?
Žustra reakcija kosovskih političara povodom ulaska srpskih vojnika na kosovsku teritoriju ima negativan odjek na nastavak dijaloga, smatra Beljuj Bećaj. Sa druge strane, Dušan Janjić navodi da je Priština bila obaveštena o saradnji KFOR-a i vojske Srbije.
  • 10.08.2020
Izdat nalog za hapšenje poslanika Etema Arifija

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje poslanika, Etema Arifija.

  • 04.08.2020