Vesti
Hronika

Radojević lakše povređen

Pretučeni aktivista PKS-a Milan Radojević zadobio je lakše telesne povrede i u stabilnom je stanju, potvrdio je za RTV Kim dežurni doktor iz KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek.
Radojević lakše povređen
Milan Radojević (Foto PKS)

"Pacijent Milan Radojević primljen je danas u popodnevnim satima sa povredama glave i tela. Posle završene dijagnostike, mogu da kažem da se radi o lakim telesnim povredama. On se trenutno nalazi kod nas na praćenju. Rađen je i skener glave i centralnog nervnog sistema, nema krvarenja ni preloma kostiju", rekao je doktor Elek koji očekuje da će Radojević sutra biti otpušten iz bolnice.

"Zadržan je na praćenju od 24 sata. To je uobičajeno kada su ovakve povrede u pitanju, pacijenti se zadržavaju dan, najviše dva u bolnici", zaključio je doktor Elek.

Vozač lidera PKS-a Milan Radojević napadnut je u Leposaviću tokom trajanja konferencije za štampu Aleksandra Jablanovića.Ostale vesti

Sahrana profesora Lazića u ponedeljak u Beogradu
Profesor Živorad Lazić Điđa, koji je preminuo juče posle kraće bolesti, biće sahranjen u ponedeljak 1. juna u Beogradu.
  • 29.05.2020
Orahovac: Nakratko skinuta tabla ulice “Slovena Radića”
U Orahovcu je juče ulica "Slovena Radića" nakratko ostala bez table koja nekoliko decenija pokazuje da je u toj ulici rođen i živeo mladić koji je tragično nastradao na jednoj od radnih akcija ,,Bratstva i jedinstva“ 1984.godine u Slavonskoj Požegi.
  • 29.05.2020
Prerana smrt dobrog i pravednog čoveka
Veliki broj prijatelja i nekadašnjih učenika oprašta se od profesora Živorada Lazića putem društvenih mreža. Aleksandar Đikić je u izjavi za RTV Kim kazao da je danas preminuo jedan od najboljih. Budimir Ničić ističe da su preranom smrću Lazića izgubili njegovi učenici i škola, ali i meštani centralnog Kosova.
  • 28.05.2020
Dve decenije od  zločina u Cernici
Danas se navršava 20 godina od terorističkog napada na selo Cernica kod Gnjilana kada je ubijen četvorogodišnji Miloš Petrović sa još dvojicom starijih meštana, a napadači i ubice nikada nisu pronađeni.
  • 28.05.2020
Preminuo profesor Điđa
Posle kraće bolesti, u bolnici u Beogradu, danas je preminuo profesor prava i potpredsednik Srpskog naciolanog foruma (SNF) Živorad Lazić Điđa (59).
  • 28.05.2020
Napadnut povratnik u Drenovcu
Miodrag Stašić iz Drenovca kod Kline zadobio je povrede nakon napada nekoliko albanskih čobana na njegovom imanju.
  • 27.05.2020