Vesti
Hronika

Pucnjava na putu Priština - Uroševac, ubijen muškarac

Jedna osoba preminula je od posledica rana zadobijenih vatrenim oružjem na putu Priština-Uroševac, saopšteno je iz kosovske policije.

Pucnjava na putu Priština - Uroševac, ubijen muškarac
Auto-put Priština-Uroševac (Foto Info-ks)

Jedna osoba je preminula, a dve su uhapšene.

"Žrtva, sa inicijalima A. S. nije mogla da preživi rane iz vatrenog oružja. Dve osobe su uhapšene u vezi sa slučajem, a oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ovom slučaju je zaplenjeno", potvrdila je portparolka policije za region Prištine, Fljora Ahmeti.

Dodala je da policijski istražioci rade na rasvetljavanju okolnosti slučaja, koje su iz tužilaštva okvalifikovali kao "teško ubistvo".Ostale vesti

Prerana smrt dobrog i pravednog čoveka
Veliki broj prijatelja i nekadašnjih učenika oprašta se od profesora Živorada Lazića putem društvenih mreža. Aleksandar Đikić je u izjavi za RTV Kim kazao da je danas preminuo jedan od najboljih. Budimir Ničić ističe da su preranom smrću Lazića izgubili njegovi učenici i škola, ali i meštani centralnog Kosova.
  • 28.05.2020
Dve decenije od  zločina u Cernici
Danas se navršava 20 godina od terorističkog napada na selo Cernica kod Gnjilana kada je ubijen četvorogodišnji Miloš Petrović sa još dvojicom starijih meštana, a napadači i ubice nikada nisu pronađeni.
  • 28.05.2020
Preminuo profesor Điđa
Posle kraće bolesti, u bolnici u Beogradu, danas je preminuo profesor prava i potpredsednik Srpskog naciolanog foruma (SNF) Živorad Lazić Điđa (59).
  • 28.05.2020
Napadnut povratnik u Drenovcu
Miodrag Stašić iz Drenovca kod Kline zadobio je povrede nakon napada nekoliko albanskih čobana na njegovom imanju.
  • 27.05.2020
Kamenovana kuća povratnika u Ljuboždi
Nepoznate osobe kamenovale su kasno sinoć kuću povratnika Žarka Zarića u selu Ljubožda kod Istoka.
  • 27.05.2020
Jevtić: Albanci sekirom napali povratnika kod Kline
Povratnika Đorđija Đorovića u selu Drenovčić kod Kline, sekirom su napali Albanci, naveo je instagram profilu vršilac dužnosti kosovskog ministra za zajednice i povratak Dalibor Jevtić.
  • 26.05.2020