Vesti
Hronika

Pucnjava na putu Priština - Uroševac, ubijen muškarac

Jedna osoba preminula je od posledica rana zadobijenih vatrenim oružjem na putu Priština-Uroševac, saopšteno je iz kosovske policije.

Pucnjava na putu Priština - Uroševac, ubijen muškarac
Auto-put Priština-Uroševac (Foto Info-ks)

Jedna osoba je preminula, a dve su uhapšene.

"Žrtva, sa inicijalima A. S. nije mogla da preživi rane iz vatrenog oružja. Dve osobe su uhapšene u vezi sa slučajem, a oružje za koje se sumnja da je korišćeno u ovom slučaju je zaplenjeno", potvrdila je portparolka policije za region Prištine, Fljora Ahmeti.

Dodala je da policijski istražioci rade na rasvetljavanju okolnosti slučaja, koje su iz tužilaštva okvalifikovali kao "teško ubistvo".Ostale vesti

Obijena kuća u Donjoj Gušterici
Lopovi su sinoć oko 21 čas upali u kuću M. Filipovića u Donjoj Gušterici i odneli zlato u vrednosti oko 3.000 evra i 400 evra u kešu.
  • 27.09.2020
Odlazak Bogoljuba Marinkovića Bogija
Danas je u Gračanici sahranjen Bogoljub Bogi Marinković (1959-2020) istaknuti član Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, glumac amater, aktivista u pozorišnom amaterizmu i radnik Doma kulture „Gračanica“.
  • 26.09.2020
Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020