Vesti
Hronika

Pucnjava ispred kafane u Severnoj Mitrovici

Kosovska policija saopštila je danas, da je sinoć oko 20:50h došlo do pucnjave u Vardarskoj ulici u severnom delu Mitrovice.
Pucnjava ispred kafane u Severnoj Mitrovici
Kosovska Mitrovica (Foto RKP)

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, kazao je za Radio Kontakt Plus da se radi o krivičnom delu “Izazivanje opšte opasnosti“.

„Po dolasku na lice mesta, odnosno ispred kafane „Sipaj ne pitaj“, istražna jedinica policije i forenzičari koji su izvršili uviđaj, na kolovoznoj traci pronašli su 15 čaura kalibra 9mm, sa oznakom PPU Luger. Pretragom terena nije pronađen nijedan drugi dokaz niti video nadzor koji je mogao da zabeleži događaj“, dodao je Radović.

U vreme pucnjave, u kafani „Sipaj ne pitaj“ bilo je malo slavlje, kazao je Radović.

„Obavljen je informativni razgovor sa vlasnikom objekta i domaćinom slavlja, a oni su negirali da su bilo šta videli ili čuli“, dodao je Radović.

Istraga u vezi ovog slučaja je u toku.Ostale vesti

Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020
Obijena kuća u Gračanici
Lopovi su sinoć upali u kuću Zorana Кostića u ulici Кosovke devojke u Gračanici, napravili premetačinu i odneli novac koji su uspeli da pronađu u novčaniku.
  • 21.09.2020
Jednomesečni pritvor za 30 uhapšenih u akciji policije u Karačevu
Osnovni sud u Gnjilanu usvojio je predlog Osnovnog tužilaštva u ovom gradu i odredio jednomesečni pritvor za 30 osumnjičenih osoba, od kojih su 12 pripadnici Kosovske policije. Oni su pre dve noći uhapšeni u akciji usmerenoj protiv krijumčarenja robe i organizovanja ilegalnog kockanja u pograničnom području u selu Karačevo.
  • 20.09.2020
Pronađen ukraden novac iz crkve u Babinom Mostu
Ukradenu torbu sa crkvenim novcem sveštenika Aleksandra Našpalića iz obijene Crkve Pokrova Presvete Bogorodice kod Babinog Mosta pronašli su danas lovci u blizini ovog sela.
  • 18.09.2020
Gnjilane: Nasilje u porodici u porastu
Broj slučajeva porodičnog nasilja u Kosovskom Pomoravlju je u porastu. Za nepunih devet meseci registrovano je više od 130 slučajeva porodičnog nasilja.
  • 18.09.2020