Vesti
Hronika

Pucnjava ispred diskoteke u Gračanici

Kosovska policija izvestila je danas da je ovog četvrtka u 03.05 u Gračanici registrovala slučaj upotrebe oružja ili opasnog sredstva.
Pucnjava ispred diskoteke u Gračanici
Ilustracija (Foto Pixabay)

Iz policije je saopšteno da je navodno nepoznata osoba ispalila hitac na parkingu jedne diskoteke i otišla u nepoznatom pravcu.

Pronađeno je i oduzeto šest čaura. Slučaj se istražuje.

Kosovska policija izvestila je danas i da je u toku prethodnog dana uhapsila tri osobe koje su potraživali kosovski organi.

Dva hapšenja izvršena su rano ujutru u Podujevu i Gračanici, dok je kasno sinoć uhapšena jedna osoba na prelazu Đeneral Janković.

Osoba koja je uhapšena u Podujevu upućena je na izdržavanje kazne u zatvoru u Lipljanu. Muškarac koji je uhapšen u Gračanici poslat je na izdržavanje kazne u Mitrovici, a uhapšeni u Đeneral Jankoviću u zatvoru u Smrekovnici.Ostale vesti

Seksualno uznemiravanje u Peći, policija uhapsila osumnjičenog

Kosovskoj policiji u Peći ovog utorka je prijavljen slučaj seksualnog uznemiravanja koji je sinoć postao glavna vest u prištinskim medijima, nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak sa nadzorne kamere.

  • 01.10.2022
Uhapšen osumnjičeni za seksualni napad
Kosovska policija identifikovala je i uhapsilo F.B. za koga se sumnja da je seksualno napastvovalo žrtvu 27. septembra ove godine, saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Peći.
  • 30.09.2022
Neprijavljeni evri u čarapama
Carinici su na prelazima Horgoš i Preševo sprečili pokušaje krijumčarenja neprijavljenog novca i zaplenili oko 40.000 evra, a značajan deo novca bio je sakriven u muškim čarapama, saopštila je Uprava carina.
  • 30.09.2022
Petorici osumnjičenih za silovanje 11-godišnjakinje produžen pritvor na još dva meseca

Osnovni sud u Prištini usvojio je zahtev Osnovnog tužilaštva za nastavak primene pritvora petorici osumnjičenih E. R, Š (Sh) J, G. R, Dž (Xh) S i G. J, pod sumnjom da su silovali 11-godišnju devojčicu u Prištini.

  • 29.09.2022
Sahranjen novinar Časlav Milisavljević
Novinar, nekadašnji rukovodilac Radija Kosovska Mitrovica u penziji i umetnik Časlav Milisavljević sahranjen je danas na groblju u selu Srbovac, na području opštine Zvečan.
  • 27.09.2022
Nova spomen-ploča i skulptura u čast braći Milić
Nova spomen-ploča posvećena braći Milić, otkrivena je danas u Kosovskoj Mitrovici. Trg braće Milić ujedno krasi i skulptura "Kosovski božur".
  • 27.09.2022