Vesti
Hronika

Pucano na vozilo za transport novca na putu Priština - Gnjilane

U selu Paralovo na magistralnom putu Priština - Gnjilane danas oko 15 časova je pucano na vozilo za transport novca, saopšteno je iz kosovske policije. Magistralni put Priština - Gnjilane trenutno je blokiran, a vozila se preusmeravaju na putu ka Uroševcu. 
Pucano na vozilo za transport novca na putu Priština - Gnjilane
Blokiran put Priština - Gnjilane (Foto Kim)

Prema pisanju portala Gazeta express danas tokom dana opljačkano je vozilo koje je prevozilo novac. Međutim, kosovska policija ove navode nije potvrdila, već samo da se na vozilo pucalo.

"Dobili smo informaciju da su u selu Paralovo na magistralnom putu Priština - Gnjilane nepoznata lica pucala na vozilo jedne firme koja je prevozila novac. Relevantne jedinice kosovske policije izašle su na lice mesta i istražuju slučaj", ističe se u saopštenju portparola za region Gnjilane Ismeta Hašanija, ali se ne navodi da li ima povređenih.

Kako RTV Kim saznaje sa lica mesta, magistralni put Priština - Gnjilane trenutno je blokiran, a kosovska policija vozila preusmerava na putu ka Uroševcu.Ostale vesti

SAD uvele sankcije Radoičiću i Veselinoviću
Sjedinjene Američke Države objavile su nove sankcije pod kojim su, između ostalih, biznismeni s Kosova Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, javila je Nova.rs.
  • 08.12.2021
U Bošnjačkoj mahali postavljene zastave Albanije i UČK
U naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Кosovske Mitrovice, večeras su postavljene zastave Albanije i UČК, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
  • 06.12.2021
Preminuo Bob Dol
Bivši vođa republikanske većine u američkom Senatu i poslednji iz generacije iz Drugog svetskog rata koji je bio nominovan za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Bob Dol preminuo je juče u 98. godini.
  • 06.12.2021
Obijena crkva u Prilužju, polomljena kamera i odneta oprema

U Hramu Preobraženja Gospodnjeg u Prilužju, ranije ove nedelje, tj. između srede i četvrtka dogodila se teška krađa. 

  • 05.12.2021
Napadi na novinare tokom protesta

Uoči i tokom današnjih protesta građana, novinari širom Srbije zastrašivani su, napadani ili ometani dok su izveštavali.

  • 04.12.2021
Zatvoreno osam lokala na Kosovu zbog sumnje da se bave trgovinom ljudima
Uprava za istragu trgovine ljudima kosovske policije je, u saradnji sa drugim nadležnim organima, prethodnih dana izvršila je kontrolu 43 lokala na Kosovu, a osam je zatvorila zbog nedostatka odgovarajuće dokumentacije i sumnje da ima naznaka da se radi o trgovini ljudima.
  • 04.12.2021