Vesti
Hronika

Pucano na vozilo za transport novca na putu Priština - Gnjilane

U selu Paralovo na magistralnom putu Priština - Gnjilane danas oko 15 časova je pucano na vozilo za transport novca, saopšteno je iz kosovske policije. Magistralni put Priština - Gnjilane trenutno je blokiran, a vozila se preusmeravaju na putu ka Uroševcu. 
Pucano na vozilo za transport novca na putu Priština - Gnjilane
Blokiran put Priština - Gnjilane (Foto Kim)

Prema pisanju portala Gazeta express danas tokom dana opljačkano je vozilo koje je prevozilo novac. Međutim, kosovska policija ove navode nije potvrdila, već samo da se na vozilo pucalo.

"Dobili smo informaciju da su u selu Paralovo na magistralnom putu Priština - Gnjilane nepoznata lica pucala na vozilo jedne firme koja je prevozila novac. Relevantne jedinice kosovske policije izašle su na lice mesta i istražuju slučaj", ističe se u saopštenju portparola za region Gnjilane Ismeta Hašanija, ali se ne navodi da li ima povređenih.

Kako RTV Kim saznaje sa lica mesta, magistralni put Priština - Gnjilane trenutno je blokiran, a kosovska policija vozila preusmerava na putu ka Uroševcu.Ostale vesti

MUP: Navodi Rade Trajković lažni
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su potpuno lažni navodi koje je Rada Trajković iznela na svom Tviter profilu na račun postupanja policije prema njoj na Aerodromu "Nikola Tesla", kao i navodi o zabrani izlaska iz zemlje, saopšteno je iz MUP.
  • 24.06.2022
Trajkovićeva posle tri sata puštena kući
Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu.
  • 24.06.2022
Rada Trajković zadržana na beogradskom aerodromu
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je zadržana danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od strane pogranične policije.
  • 24.06.2022
Niče nova građevina nedaleko od Gazimestana
Na oko 150 metara od ulaska u spomen kompleks na Gazimestanu u toku su građevinski radovi. Sa leve stane pristupnog puta je nasuta i betonirana podloga, a gradilište nije označeno imenom investitora, niti izvođača radova.
  • 24.06.2022
Muškarac i žena s Kosova planirali teroristički napad u Italiji
Italijanska policija uhapsila je muškarca i ženu, poreklom s Kosova, nakon što su optuženi da su planirali teroristički napad u ime ISIS.
  • 24.06.2022
Mitrovica: Bačena ručna granata na zgradu Elektrodistribucije
Ručna granata bačena je sinoć u krugu Elektrodistribucije u Kosovskoj Mitrovici, usled čega je oštećeno više službenih vozila, visokonaponski kabl i spoljni zid objekta. Povređenih nije bilo, potvrdio je za Radio Kontakt Plus, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
  • 24.06.2022