Vesti
Hronika

Pucano na Olivera Ivanovića

Nepoznati napadači ranili su Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, potvrdila je za RTV Kim potpredsednica SDP-a Ksenija Božović.
Pucano na Olivera Ivanovića
Oliver Ivanović (Foto arhiva Kim)

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" trenutno se nalazi na operacionom stolu u KBC-u Kosovska Mitrovica, kazala je Božovićeva za Kim. Kako je saopštila, policija je ispred kancelarije pronašla tri čaure. Na njega je pucao nepoznati muškarac iz pištolja.

Iz Kosovske Policije rekli su da će vše detalja o ovom slučaju bit saopšteno kasnije.

Još nekoliko navoda na Tviteru potvrđuje da se napad dogodio.

Kako Alo! saznaje na Ivanovića su pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke.

Uskoro opširnije.Ostale vesti

Nastavlja se protest u Gračanici zbog napada na srpskog mladića
Četvrti dan za redom u Gračanici su mirno protestovali roditelji, prijatelji i meštani zbog prebijanja mladića Luke Dimitrijevića, zahtevajući da se obavi ponovna istraga i da se napad Albanaca okarakteriše i tretira drugačije od nesporazuma.
  • 17.04.2021
Privedeni mladići koji su mahali albanskom zastavom u Mitrovici

Kosovska policija privela je u Kosovskoj Mitrovici dvojicu mlađih Albanaca i napisala im prekršajne prijave zbog kretanja u vreme policijskog časa. Pri tom, tokom kretanja delom Mitrovice u kojem žive većinom Srbi, privedeni su mahali zastavom Albanije, prenosi RTS.

  • 15.04.2021
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da su svakodnevne provokacije u srpskim sredinama na Kosovu postale realnost sa kojom živi i suočava srpski narod.
  • 15.04.2021
Protest zbog prebijanja mladića u Gračanici. Etnički motivisani napad ili nesporazum?

Zbog napada i prebijanja devetnaestogodišnjeg Luke Dimitrijevića u Gračanici je održan protest roditelja, prijatelja i meštana. Ispred policijske stanice okupilo se tridesetak ljudi. I dok roditelji i predstavnici lokalne vlasti u Gračanici tvrde da se radi o etnički motivisanom napadu, iz Policije tvrde da je u pitanju nesporazum.

  • 14.04.2021
U Gračanici napadnut i pretučen srpski mladić
Devetnaestogodišnji L.D. iz Gračanice napadnut je i pretučen sinoć od strane trojice Albanaca ispred Centra građanske energije (CEC). L.D. je u trenutku napada bio u društvu devojke i sestre, ali one nisu povređene, saznaje RTV Kim
  • 14.04.2021
Gračanica: Uhapšen zbog krađe

Jedno lice, čiji podaci nisu objavljeni, uhapšeno je tokom jučerašnjeg dana zbog krađe.

  • 12.04.2021