Vesti
Hronika

Pronađeno beživotno telo

U Gračanici je jedna osoba pronađena mrtva u svojoj sobi, saopštila je Кosovska policija u svom dvadesetčetvoročasovnom izveštaju, javlja Gračanica onlajn.
Pronađeno beživotno telo
Gračanica (Foto Kim)

Кako se dalje tvrdi, „jedan muškarac je obavestio policiju da je 6.05.2020., u 18 časova začuo pucanj u susednoj sobi, a kada je ušao, pronašao je svog oca, kako leži sa ranom od vatrenog oružja“.

Na mestu događaja su pronađeni pištolj i municija, a odlukom tužioca, beživotno telo muškarca, poslato je na obdukciju, navode iz Кosovske policije.

Nisu navedeni ime i prezime, niti inicijali stradale osobe, kao ni godine starosti.

U međuvremenu su pojedini mediji objavili da je osoba za koju se pretpostavlja da je izvršila samoubistvo iz Donje Gušterice.

RTV Kim nije uspela da dobije nikakve informacije iz Policije u Gračanici.Ostale vesti

Grupa albanskih mladića skinula tablu ulice “Slovena Radića”
U Orahovcu je juče ulica "Slovena Radića"  na kratko ostala bez table koja nekoliko decenija pokazuje da je u toj ulici rođen i živeo mladić koji je tragično nastradao na jednoj od radnih akcija ,, Bratstva i jedinstva“ 1984.godine u Slavonskoj Požegi.
  • 29.05.2020
Prerana smrt dobrog i pravednog čoveka
Veliki broj prijatelja i nekadašnjih učenika oprašta se od profesora Živorada Lazića putem društvenih mreža. Aleksandar Đikić je u izjavi za RTV Kim kazao da je danas preminuo jedan od najboljih. Budimir Ničić ističe da su preranom smrću Lazića izgubili njegovi učenici i škola, ali i meštani centralnog Kosova.
  • 28.05.2020
Dve decenije od  zločina u Cernici
Danas se navršava 20 godina od terorističkog napada na selo Cernica kod Gnjilana kada je ubijen četvorogodišnji Miloš Petrović sa još dvojicom starijih meštana, a napadači i ubice nikada nisu pronađeni.
  • 28.05.2020
Preminuo profesor Điđa
Posle kraće bolesti, u bolnici u Beogradu, danas je preminuo profesor prava i potpredsednik Srpskog naciolanog foruma (SNF) Živorad Lazić Điđa (59).
  • 28.05.2020
Napadnut povratnik u Drenovcu
Miodrag Stašić iz Drenovca kod Kline zadobio je povrede nakon napada nekoliko albanskih čobana na njegovom imanju.
  • 27.05.2020
Kamenovana kuća povratnika u Ljuboždi
Nepoznate osobe kamenovale su kasno sinoć kuću povratnika Žarka Zarića u selu Ljubožda kod Istoka.
  • 27.05.2020