Vesti
Hronika

Pronađeno beživotno telo

U Gračanici je jedna osoba pronađena mrtva u svojoj sobi, saopštila je Кosovska policija u svom dvadesetčetvoročasovnom izveštaju, javlja Gračanica onlajn.
Pronađeno beživotno telo
Gračanica (Foto Kim)

Кako se dalje tvrdi, „jedan muškarac je obavestio policiju da je 6.05.2020., u 18 časova začuo pucanj u susednoj sobi, a kada je ušao, pronašao je svog oca, kako leži sa ranom od vatrenog oružja“.

Na mestu događaja su pronađeni pištolj i municija, a odlukom tužioca, beživotno telo muškarca, poslato je na obdukciju, navode iz Кosovske policije.

Nisu navedeni ime i prezime, niti inicijali stradale osobe, kao ni godine starosti.

U međuvremenu su pojedini mediji objavili da je osoba za koju se pretpostavlja da je izvršila samoubistvo iz Donje Gušterice.

RTV Kim nije uspela da dobije nikakve informacije iz Policije u Gračanici.Ostale vesti

Obijena kuća u Donjoj Gušterici
Lopovi su sinoć oko 21 čas upali u kuću M. Filipovića u Donjoj Gušterici i odneli zlato u vrednosti oko 3.000 evra i 400 evra u kešu.
  • 27.09.2020
Odlazak Bogoljuba Marinkovića Bogija
Danas je u Gračanici sahranjen Bogoljub Bogi Marinković (1959-2020) istaknuti član Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, glumac amater, aktivista u pozorišnom amaterizmu i radnik Doma kulture „Gračanica“.
  • 26.09.2020
Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020