Vesti
Hronika

Pronađeno beživotno telo u Ibru

Beživotno telo starije osobe izvučeno je danas posle podne iz reke Ibar u Zvečanu na severu Kosova. Policija pretpostavlja da se radi o samoubistvu.
Pronađeno beživotno telo u Ibru
(Foto maternjijezik-tirol.net)

Telo je pronađeno u blizini mosta u Zvečanu, a na licu mesta nalaze se pripadnici kosovske policije i odeljenja sudske medicine iz Prištine, koji treba da preuzmu telo i kako se pretpostavlja, obave obdukciju.

Zvaničnik policije za sever Kosova, Nenad Đurić rekao je agenciji Beta da je prema saznanjima policije, pre mesec dana prijavljen nestanak osobe iz reona sela Gojbulja.

“Od rodbine uključene u proces identifikacije možemo pretpostaviti da se radi o osobi D.D. srpske nacionalnosti, staroj 63 godine”, rekao je Đurić.

On je dodao da postoji i oporoštajno pismo osobe koja se udavila.Ostale vesti

Tri osobe uhapšene na Merdaru, u vozilu imale 24 pištolja
Kosovska policija uhapsila je tri osobe na prelazu Merdare i zaplenila 24 pištolja koje je pronašla prilikom pretresa automobila stranih registarskih oznaka kojim je upravljao nemački državljanin.
  • 03.10.2023
Šta se sve Milanu Radoičiću stavlja na teret: Kolika kazna mu je zaprećena
Za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti. koja se stavljaju na teret Milanu Radoičiću zaprećena je kazna zatvora do 12 godina.
  • 03.10.2023
Petronijević: Radoičić bio u Beogradu u trenutku hapšenja

Milan Radoičić je doveden nakon pretresa njegovog stana u Beogradu, koji je izvršen jutros, u prostorije Višeg javnog tužilaštva, izjavio je njegov branilac Goran Petronijević. Kako je rekao, Radoičić je u trenutku hapšenja bio u Beogradu, danas je dao izjavu u VJT i tužilaštvo je predmet sada ustupilo sudiji za prethodni postupak.

  • 03.10.2023
Saslušan Radoičić, negirao sva krivična dela koja mu se stavljaju na teret

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Milan R. (45) zbog sumnje da je sa, za sada, više nepoznatih lica, izvršio krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti.

  • 03.10.2023
Kosovska policija izvršila pretres prostorija firme “Rad 028”

Kosovska policija je izvršila dpretres prostorija firme "Rad 028" u Zvečanu.

  • 03.10.2023
MUP: Uhapšen Milan Radoičić, određen pritvor 48 sati

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije izvršili su pretres stana i drugih prostorija kod lica Milana Radoičića kojem je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.

  • 03.10.2023