Vesti
Hronika

Pronađen deo opreme pokradene u zgradi Biznis centra u Gračanici

Deo opreme, koja je pokradena u zgradi Biznis centra u Gračanici, juče su pripadnici stanice Kosovske policije u Gračanici vratili vlasnicima, Odeljenju za ekonomski razvoj opštine Gračanica, NVO „Naš plan“ i portalu GračanicaOnlajn.
Pronađen deo opreme pokradene u zgradi Biznis centra u Gračanici
Foto GračanicaOnlajn

Kako prenosi portal GračanicaOnlajn svi podaci su obrisani iz kompjutera, a nije pronađen ni monitor koji je njima pripadao.

Osumnjičeni, A. S. koji je kako kažu iz Kosovske policije, do sada izvršio 60 krivičnih dela je nakon dvodnevnog pritvora, odlukom tužioca, pušten na slobodu.

Podsećamo, prošle nedelje obijene su poslovne prostorije opštine Gračanica, Našeg plana i portala GračanicaOnlajn u zgradi Biznis centra na Padalištu odakle su odneti kompjuteri i štampači.Ostale vesti

Protest u Gračanici šesto veče zaredom

Više desetina mladih, kao i roditelji privedenih mladića, okupili su se šestu noć zaredom ispred policijske stanice u Gračanici, kako bi pružili podršku pritvorenim dečacima.

  • 01.03.2021
Policija izrekla 504 novčane kazne zbog nepoštovanja mera
Policija Kosova saopštila je da tokom poslednja 24 sata izrekla 504 novčane kazne zbog nepoštovanja Zakona o borbi protiv koronavirusa.
  • 01.03.2021
Specijalno tužilaštvo u Prištini povuklo nalog za hapšenje Milana Radoičića
Osnovni sud u Prištini odobrio je zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje Milana Radoičića koji je osumnjičen za krivično delo "učešće ili organizacija organizovane kriminalne grupe", prenosi RTS.
  • 28.02.2021
Gračanica: I večeras skup podrške za privedene mladiće
I večeras se oko 50 građana samoinicijativno okupilo ispred policijske stanice u Gračanici kako bi pružilo podršku sedmorici privedenih dečaka zbog tuče u Lapljem Selu.
  • 28.02.2021
Izgorela kuća u selu Kaljin, kod Leposavića
U selu Kaljin, u opštini Leposavić, danas je izgorela kuća usled loših električnih instalacija. Pričinjena je velika materijalna šteta. Žrtava, međutim, nije bilo, zahvaljujući komšijama koji su, nepokretnu stariju osobu izvukli kroz prozor kuće zahvaćene plamenom.
  • 28.02.2021
Priveden osumnjičeni koji je povredio mladića u Severnoj Mitrovici

Muškarac A. S. (1997) albanske nacionalnosti, sa prebivalištem na Kosovu, koji je sinoć oko 22 časa u severnom delu Mitrovice povredio mladića M. M. (1995), priveden je zbog krivičnog dela “ubistvo u pokušaju”, potvrdio je za Radio Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

  • 28.02.2021