Vesti
Hronika

Priština: Požar na parkingu tržnog centra "Aljbi"

U požaru koji je izbio na parkingu tržnog centra „Aljbi Mal“ u Prištini izgorelo je osam automobila. Povređenih, na sreću, nema.
Priština: Požar na parkingu tržnog centra
Aljbi Mal (Foto Unicron)

Кako prenose prištinski mediji, požar je izbio na parkingu ovog popularnog tržnog centra u naselju Veternik kada se najpre zapalio jedan automobil, posle čega se vatra proširila na još sedam parkiranih vozila.

Ekipe obezbeđenja su odmah reagovale kako bi ugasile vatru. Uprava tržnog centra je na Fejsbuk stranici navela da je uzrok požara tehnički kvar, kao i da je obezbeđenje intervenisalo i gasilo požar.

„Zbog tehničkih problema, zapalio se automobil na parkingu tržnog centra ’Aljbi’, vatra se proširila i na još nekoliko vozila u blizini. Obezbeđenje ’Aljbi’ mola je odmah intervenisao kako bi sprečio širenje požara. Policija i vatrogasci su se odmah odazvali pozivu i preduzeli mere na gašenju požara i zaštite građana“, navodi se u saopštenju tržnog centra i dodaje da je situacija pod kontrolom te da, na sreću, nema povređenih građana.

Кosovska policija je potvrdila da je u požaru na parkingu tržnog centra izgorelo ili oštećeno najmanje osam vozila.Ostale vesti

Fizički napad u severnom delu Mitrovice, povređene dve osobe

U severnom delu Mitrovice dogodio se fizički napad u kojem su povređene dve osobe, saopšteno je iz Kosovske policije.

  • 29.11.2022
Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022
Merdare: Zaplenjeno više od pola tone suvog mesa
Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili više od 530 kilograma goveđeg sudžuka i pečenice, kojima su bili napunjeni koferi među prtljagom jednog autobusa na liniji iz Prizrena ka Nemačkoj, saopštila je Uprava carina.
  • 24.11.2022