Vesti
Hronika

Priština: Muškarac iz karantina poginuo nakon skoka sa 5. sprata

Dvadesetšestogodišnji muškarac poginuo je nakon što se bacio sa petog sprata Studentskog doma u Prištini, gde je bio u karantinu.
Priština: Muškarac iz karantina poginuo nakon skoka sa 5. sprata
Priština (Foto Ljubiša Milovanović)

To su za Gazetu Express potvrdili lekari Hitne pomoći, kao i portparol policije Daut Hodža.

"Danas oko 17.20 časova, ekipe Hitne pomoći i policija otišle su do Studentskog centra, odakle je jedna osoba vozilom Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar. Na lice mesta izašle su policijske jedinice i forenzičari, a nakon istražnih postupaka biće razjašnjene i druge okolnosti", istakao je Hodža.

 Ostale vesti

Godišnjica ubistva Dimitrija Popovića
Danas se navršava šesnaest godina od ubistva srednjoškolca Dimitrija Popovića iz Gračanice. Porodica i prijatelji organizovali su parastos ubijenom mladiću.
  • 05.06.2020
Ukradeni automobil Mališe Tijanića pronađen uništen
Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić je na Tviter nalogu saopštio da je automobil koji je krajem aprila ukraden Mališi Tijaniću iz Crkoleza, pronađen danas i da je potpuno uništen.
  • 04.06.2020
Tačijevo obezbeđenje pod istragom PIK-a i Tužilaštva
Policijski inspektorat Kosova i Državno tužilaštvo objavili su u zajedničkoj izjavi da se bave jučerašnjim incidentom u kome su telohranitelji predsednika Kosova Hašima Tačija pretukli aktivistu Pokreta Samoopredeljenja (PS) koji je Tačija nazivao "lopovom".
  • 04.06.2020
Dečani: Preminuo poslednji Srbin u varošici
U Dečanima je juče pronađeno telo Boška Ćirića (58), jedinog Srbina koji je živeo u toj metohijskoj varoši. Ćirić je pronađen mrtav u svom stanu i veruje se da je smrt nastupila nenasilno.
  • 03.06.2020
U Osojanu opljačkane dve kuće
U Osojanu, opština Istok, opljačkane su dve povratničke kuće. U pitanju su porodice Repanović.
  • 02.06.2020
Nesreća u rudniku u Novom Brdu
U rudniku Novo Brdo danas se dogodila nesreća, potvrđeno je za RTV Kim u Policiji. Predstavnici sindikata navode da su dve osobe bile u jami kada se dogodila nesreća.
  • 02.06.2020