Vesti
Hronika

Priština: Blokiran saobraćaj zbog eksplozivne naprave kraj kasarne

Eksplozivna naprava je pronađena u blizini kasarne Kosovskih bezbednosnih snaga u Prištini, pa je policija blokirala saobraćaj prema Kosovu Polju.
Priština: Blokiran saobraćaj zbog eksplozivne naprave kraj kasarne
Kosovska policija (Foto Valdrin Xhemaj)

Portparol policije u regionu Prištine, Fljorije Ahmeti potvrdila je da su oko 12 časova dobili informaciju o eksplozivnoj napravi u blizini kasarne, prenose albanski mediji.

Istakla je da se sve potrebne policijske jedinice trenutno nalaze na mestu događaja.

Put će za saobraćaj biti oslobođen nakon završetka pregleda od strane nadležnih specijalizovanih jedinica", rekla je Ahmetijeva.Ostale vesti

Grupa albanskih mladića skinula tablu ulice “Slovena Radića”
U Orahocu je juče ulica "Slovena Radića"  na kratko ostala bez table koja nekoliko decenija pokazuje da je u toj ulici rođen i živeo mladić koji je tragično nastradao na jednoj od radnih akcija ,, Bratstva i jedinstva“ 1984.godine u Slavonskoj Požegi.
  • 29.05.2020
Prerana smrt dobrog i pravednog čoveka
Veliki broj prijatelja i nekadašnjih učenika oprašta se od profesora Živorada Lazića putem društvenih mreža. Aleksandar Đikić je u izjavi za RTV Kim kazao da je danas preminuo jedan od najboljih. Budimir Ničić ističe da su preranom smrću Lazića izgubili njegovi učenici i škola, ali i meštani centralnog Kosova.
  • 28.05.2020
Dve decenije od  zločina u Cernici
Danas se navršava 20 godina od terorističkog napada na selo Cernica kod Gnjilana kada je ubijen četvorogodišnji Miloš Petrović sa još dvojicom starijih meštana, a napadači i ubice nikada nisu pronađeni.
  • 28.05.2020
Preminuo profesor Điđa
Posle kraće bolesti, u bolnici u Beogradu, danas je preminuo profesor prava i potpredsednik Srpskog naciolanog foruma (SNF) Živorad Lazić Điđa (59).
  • 28.05.2020
Napadnut povratnik u Drenovcu
Miodrag Stašić iz Drenovca kod Kline zadobio je povrede nakon napada nekoliko albanskih čobana na njegovom imanju.
  • 27.05.2020
Kamenovana kuća povratnika u Ljuboždi
Nepoznate osobe kamenovale su kasno sinoć kuću povratnika Žarka Zarića u selu Ljubožda kod Istoka.
  • 27.05.2020