Vesti
Hronika

Priština: Blokiran saobraćaj zbog eksplozivne naprave kraj kasarne

Eksplozivna naprava je pronađena u blizini kasarne Kosovskih bezbednosnih snaga u Prištini, pa je policija blokirala saobraćaj prema Kosovu Polju.
Priština: Blokiran saobraćaj zbog eksplozivne naprave kraj kasarne
Kosovska policija (Foto Valdrin Xhemaj)

Portparol policije u regionu Prištine, Fljorije Ahmeti potvrdila je da su oko 12 časova dobili informaciju o eksplozivnoj napravi u blizini kasarne, prenose albanski mediji.

Istakla je da se sve potrebne policijske jedinice trenutno nalaze na mestu događaja.

Put će za saobraćaj biti oslobođen nakon završetka pregleda od strane nadležnih specijalizovanih jedinica", rekla je Ahmetijeva.Ostale vesti

Obijena kuća u Donjoj Gušterici
Lopovi su sinoć oko 21 čas upali u kuću M. Filipovića u Donjoj Gušterici i odneli zlato u vrednosti oko 3.000 evra i 400 evra u kešu.
  • 27.09.2020
Odlazak Bogoljuba Marinkovića Bogija
Danas je u Gračanici sahranjen Bogoljub Bogi Marinković (1959-2020) istaknuti član Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, glumac amater, aktivista u pozorišnom amaterizmu i radnik Doma kulture „Gračanica“.
  • 26.09.2020
Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020